LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Martin Stenmarck visar upp sig på röda mattan med kändiskvinnan

08 maj, 2022 
Martin Stenmarck
Martin Stenmarck var konferencier på The arctic ocean galan som ägde rum i Göteborg.
Och på röda mattan syntes han tillsammans med en världskändis.
– Hon är superbjussig, säger Stenmarck till Expressen.
Annons
Martin Stenmarcks sommarplaner – efter tuffa bakslagetBrand logo
Martin Stenmarcks sommarplaner – efter tuffa bakslaget

Martin Stenmarck, 49, har stått i rampljuset sedan 90-talet och har otaliga framgångar i musik- och skådespelarbranschen. Många känner också igen honom från Melodifestivalen år 2005, där han vann med låten Las Vegas. Numera syns han i Camilla Läckbergs serie Lyckoviken som går av stapeln på TV3 och dessutom har han gjort Hollywood-debut – i Anthony Hopkins film Zero contact.

Ifjol hände det även en del i Martins familjeliv, han och Hanna Hedlund meddelade att de går skilda vägar. I ett gemensamt uttalande skrev de:

”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”

Annons

Eftersom de båda är välkända artister så syns de ofta flitigt på röda mattor. Och denna gång var inget undantag. Martin har nämligen synts på röda mattan på The arctic ocean galan med en världskändis! Se här.

Martin Stenmarck var konferencier på The arctic ocean galan

Det var den svenska stiftelsen The Perfect World Foundation som arrangerade galan på Börsen i Göteborg. Stiftelsen arbetar för miljön och under kvällen samlades det in pengar.

Det auktionerades konst från bland andra Lars Wallin och man ska ha dragit in 5 miljoner, enligt galans konferencier Martin Stenmarck som också är ambassadör för stiftelsen.

Kändisar som Billy Zane från Titanic, Mia Skäringer, Charlotte Perrelli och Sarah Ferguson, hertiginnan av York var på plats.

Martin Stenmarck på röda mattan med Sarah Ferguson

Under kvällen umgicks Martin Stenmarck med just Sarah Ferguson, hertiginnan av York, som han har träffat flera gånger förr och som också är ambassadör för stiftelsen., skriver Expressen.

Men hur känner de varandra? Jo det visar sig att de stött på varandra flera gånger tidigare.

– Vi har stött på varandra så många gånger så vi vet vad vi har för några roller och hon är superbjussig. Hon kan sin sak, det är kul när hon är med, säger Stenmarck om Ferguson till tidningen.

Martin på röda mattan
Martin Stenmarck med Sarah Ferguson, hertiginnan av York. Vilken grej!

FOTO: Adam Ihse/TT / TV4

Annons