Christina Schollin chockar – nya utseendet får följarna att häpna

CHRISTINA SCHOLLIN

Christina Schollin är högaktuell med sin comeback på Dramaten och det är mycket tid som går åt till pjäsen Macbeth. Nu visar Christina upp en bild som chockar följarna totalt.
1:20

Efter reklamen: Se när Christina Schollin tatuerar sig

(1:20)

Christina Schollin, 84, är en av Sveriges mest välkända skådespelare och tv-profiler. Tillsammans med maken Hans Wahlgren, 84, har hon även de välkända barnen Niclas Wahlgren, 56, Pernilla Wahlgren, 54, och Linus Wahlgren, 44. De har även sonen Peter Wahlgren, 57, men under årens lopp har han hållit sig helt utanför rampljuset.

Christina har en lång karriär bakom sig när det kommer till skådespeleri och karriären är dessutom långt ifrån över. Tidigare i år återvände hon till Dramaten efter 25 år. I februari gjorde hon nämligen sin comeback på nationalscenen som drottningen i en nyskriven version av Shakespeares klassiker Macbeth.

– Jag gillar utmaningar i livet och det här var den ultimata utmaningen. Det är en spännande och krävande roll som kräver sin aktris, har Christina tidigare sagt till Aftonbladet.

Filip om relationen till Linn: ”En del diskussioner”

Christina Schollins sjukdomsbesked – tvingas avstå Dramaten

Den nya tolkningen av pjäsen Macbeth, där Christina alltså ska spela drottning, skulle ha premiär den 1 februari 2022 på Dramaten.

Men kort innan premiären berättade Christina om det stora bakslaget. I ett inlägg på sitt Instagram-konto berättade hon att hon tvingas lämna Dramaten och repetitionerna under några dagar. Anledningen berodde på att hon hade åkt på en oläglig förkylning.

Men som tur var blev Christina frisk och premiären på Dramaten kunde äntligen gå av stapeln! Sedan dess har pjäserna gått som på rullande band och Christina verkar njuta till fullo av sitt nya jobb!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Christina Schollins nya utseende chockar följarna

Att skådespelarna är väl utklädda på teater är inget nytt. Christina spelar huvudrollen som drottningen Macbeth och det är minst sagt en helt annan look som vi får se henne i.

I ett nytt inlägg på Instagram visar Christina nu upp hur hon ser ut när hon är i sin roll och följarna blir minst sagt chockade över förändringen!

”I röd peruk känner man inte igen dig. Nyfiken på denna uppsättning av Macbeth är jag absolut.”, skriver en person.

”Du är otrolig o helt fantastisk som gör allt i din ålder. En förebild för många!”, skriver en annan.

TV: Christina Schollin i tårar efter plötsliga insjuknandet

Se klippet här!

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

SENASTE NYTT!