David Hellenius chock – efter Tilde de Paula Ebys kupp i Efter fem

David och Tilde.

David Hellenius var gäst i Efter Fem under veckan.
Men i direktsändningen gjorde Tilde de Paula Ebys övertramp som lämnade honom i chock.
Läs här!
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem
0:38

Efter reklamen: Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

(0:38)

Slå på ljud

Programledaren David Hellenius, 48, var tillbaka i tv-rutan med ett specialavsnitt av sin talkshow Hellenius hörna under torsdagskvällen. Men innan det återförenades han med sin gamla kollega Tilde de Paula Eby, 49, i Efter Fem.

David och Tilde har känt varandra i väldigt många år och varit med om mycket tillsammans då de båda är programledare på TV4. De flesta minns nog duon från tiden de ledde populära programmet Let's dance ihop mellan 2017 och 2020.

Men det många inte vet är att kärlek även blomstrat mellan kollegorna en gång i tiden!

Romansen mellan David Hellenius och Tilde de Paula Eby

David har varit gift med en annan programledare på TV4 sedan 2003, nämligen Renée Nyberg, 56. Men innan Renée fanns det en tid då han och Tilde de Paula Eby hade en kort romans.

För några veckor sedan gästade David Tildes talkshow, Tilde. När han satt i Rosa soffan började han minnas tillbaka till romansen med henne och berättade att det slutade bra för honom ändå, trots att det inte funkade med Tilde.

– Det var ju fint. Men jag blev lite nobbad. Men jag fick tag i en annan mörk kvinnlig programledare, så att det löste sig!, säger David i programmet.

Tilde svarar snabbt med att förklara vilken otroligt härlig, snygg och bra person, Davids fru Renée är.

Tilde de Paula Ebys övertramp i direktsändning

Under eftermiddagen torsdagen 25 augusti återförenades David med Tilde när han gästade Efter Fem för att presentera gästerna i Hellenius Hörna. Då frågade Tilde kollegan om han kände sig utvilad efter semestern, vilket David förklarade att han var. Då drog Tilde fram en bild som David har skickat till henne privat!

– Jag tog ju med mig en bild på dig för att jag sa ju till dig att det är så kul att du har kammat när du kommer till studion för såhär ser du ju ut egentligen, säger Tilde.

Bilden visar en okammad David, i bar överkropp, med hår som spretar åt alla möjliga håll. David blir chockad och säger till Tilde att han delade den i förtroende.

Tilde visar upp bilden som David skickade till henne privat.

Tilde visar upp bilden som David skickade till henne privat.

FOTO: TV4

– Den där har jag ju skickat till dig privat! Och den lägger du ut... Ja precis, det där är ju semester, och att jag skickade den till dig, det är en annan diskussion, säger David i programmet.

Tilde fortsarre att reta upp den gamla kollegan genom att fråga varför han skickade en avklädd bild till henne.

– Men frågan är, varför skickade du den till mig privat och klädde av dig innan du skickade den, det är konstigt?

En tagen David försöker ge ett bra svar innan Tilde plockar ner bilden och ber om ursäkt till sin gamla kollega.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN