Följarna i chock – efter bilden på Tilde de Paula Eby i Efter fem

Tilde de Paula Eby i Efter fem

När Efter fem lägger ut en bild på Tilde de Paula Eby och en annan TV4-profil kan tittarna inte hålla tyst om en viss detalj.
Se bilden här!
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem
0:38

Efter reklamen: Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

(0:38)

Slå på ljud

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. Hon har i flera år synts i diverse olika TV4-program, så som Efter fem, Nyhetsmorgon och det egna programmet Tildes som hade premiär förra året.

Inför premiären sommaren 2022 passade Tilde på att berätta lite om den nya talkshowen:

– I min nya talkshow ser jag fram emot att mina gäster ska ha gott om tid i samtalet och att man ska hinna prata till punkt. Det är en spännande blandning av personer som kommer gästa mig vilket såklart känns jättekul!, har Tilde tidigare sagt, sa hon och fortsatte:

– Konstellationerna av gästerna i de olika programmen kommer i vissa fall ha en koppling sinsemellan för givande och förhoppningsvis överraskande samtal. Dessutom känns det superkul att kunna erbjuda musik med några av Sveriges främsta artister att förgylla kvällen med.

Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

Se klippet här!

Mauri Hermundsson leder ny säsong av Legomasters

En annan TV4-profil är programledaren Mauri Hermundsson, som är ansiktet utåt för programmet Legomasters. Nytt för i år är att programmet, som går ut på att bygga lego, gästas av flera olika kända ansikten, som Tommy Körberg, Edwin Törnblom och Stefan Holm.

Exklusivt
Benjamin bryter tystnaden om Biancas uppbrott

Tittarnas upptäckt i bilden på Tilde och Mauri

Nu när Mauri gästade Tilde i Efter fem är det en viss detalj som tittarna reagerar på, när programmet lägger ut en bild på tv-profilerna på deras Instagram. De är nämligen den märkbara längdskillnaden som underhåller folk.

”Underbara Mauri gästade oss och berättade om nya säsongen av Lego masters Och så svarade han på era frågor - in på TV4.se eller TV4 Play och kika på inslaget direkt!”, skriver de i inlägget på Instagram.

I kommentarsfältet finns det flera tittare som påverkar längdskillnaden:

”Mustigt! Och … långt!”.

”Stor och liten”.

”Den killen är 2,02 i strumplästen”, skriver en annan.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN