ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Benjamins första ord om Biancas uppbrott med Phillipe: ”Tid att tänka”

19 aug, 2022 
Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso bekräftade igår att hon är singel.
När Hänt träffade Benjamin Ingrosso under torsdagskvällen kommenterade han första gången uppbrottet mellan henne och Phillipe.
– Tid att tänka, säger han.
Annons
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe CohenBrand logo
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

De träffades för många år sedan i Marbella i Spanien när båda var tonåringar, men då uppstod ingen romans. Det var först ett par år senare när de träffades under en utekväll i Stockholm som kärlekssagan hade sin början.

Men förhållandet har inte varit en dans på rosor – sanningen är den att de gjort slut hela åtta gånger, något hon i fjol berättade i podcasten Två meter dumheter. Och nu är det alltså slut igen, för nionde gången. Något som vännen Emilio Araya avslöjade i samma podcast under gårdagen.

– Jag kan säga att det är sjukt mycket snygga människor här, överallt i Göteborg, säger Bianca Ingrosso i podden.

Annons

– Alltså för er som inte vet, Bianca is single and ready to fucking mingle, säger Emilio Araya då.

Kort senare bekräftade Bianca samma nyhet på sin Instagram när hon fick frågan om hon är singel och hon svarar ”ja”.

Paret har inte synts tillsammans under sommaren

Däremot kom detta inte som en chock för följarna. Rykten om att paret skulle gjort slut har florerat på sociala medier under hela sommaren.

Ryktena baseras bland annat på att Bianca och Phillipe inte spenderat någon tid tillsammans i sommar. Dessutom lade följarna märke till att Bianca hade slutat följa både Phillipe och hans restauranger på Instagram.

När Hänt nådde Bianca om de påstådda ryktena svarade hon dock att hon inte var singel.

Annons

”Jag är inte singel”, skrev Bianca Ingrosso då i ett meddelande till Hänt.

Benjamin Ingrossos första ord uppbrottet: ”tid att tänka”

Men nu är det alltså bekräftat av Bianca själv. Hon skriver också på sin Instagram att hon nog aldrig varit så lycklig i sitt liv och att hon känner pirr för livet efter uppbrottet.

När Hänt träffade Benjamin Ingrosso, 24, på Rockbjörnen på torsdagskvällen kommenterade även han hennes lycka.

– Det märks väl genom att hon fokuserar på sig själv, och har kul med sina vänner. Jag tror också att hon precis som jag har tagit lite ledigt och inte jobbat så mycket och då får man tid att tänka. Tänka på vad som är viktigt i livet typ, säger Benjamin till Hänt.

Relationen till Phillipe är han dock försiktig med att kommentera, men poängterar att han är en bra kille.

– Det tänker jag inte stå här och prata om. Men Phillipe är en jättefin kille.

Benjamin gjorde fullständig succé under den stora musikgalan och knep hem dubbla priser – Årets manliga artist och Årets fans. Stort grattis önskar vi på Hänt!

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Karin Törnblom/TT

Annons