David Hellenius framtidsbesked efter Let’s Dance

Framtiden för Let´s dance.
Under gårdagens final av Let´s dance avslöjade programledarna David Hellenius och Tilde de Paula Eby att de hoppar av programmet.
Nu avslöjar David vad som händer i framtiden.
”Jag har gjort det här i 15 år nu”, säger han.
Annons

Under fredagskvällen var det final i årets omgång av Let´s dance. Efter en något knölig säsong där flera avsnitt ställts in på grund av Coronaviruset blev det ändå en final – om än inför tomma läktare. Där möttes finalisterna Sussie Eriksson med danspartnern Calle Sterner och John Lundvik som dansade med Linn Hegdal. 

Annons

Det blev slutligen John Lundvik som tog hem segern.

Men den stora snackisen efter programmet var ändå att programledarna, David Hellenius och Tilde de Paula Eby, hoppar av programmet.

– Det känns lite extra speciellt och jag tänker så här att i två måste verkligen passa på att njuta lite extra av den här kvällen, sa Tilde de Paula Eby i fredagens Let´s dance.
Annons

Nya utmaningar

Tilde de Paula Eby har varit programledare för Let´s dance sedan 2007.

– Det finns en tid för allt och nu även för vår resa i Let’s dance. Det är ett beslut vi har kommit fram till tillsammans. Jag och David älskar ju att jobba ihop. Det som är positivt med det hela är att det är bra att fler kommer få uppleva hur kul det är att programleda Let’s dance, säger Tilde de Paula Eby till Expressen.

David Hellenius har varit programledare för Let´s Dance ända sedan starten, 2006. Då hade han Agneta Sjödin vid sin sida i programledar-rollen. Han har också bildat programledar-par med Jessica Almenäs. 

Tilde de Paula Eby och David Hellenius på pressträff för Let
Tilde de Paula Eby och David Hellenius på pressträff för Let’s dance. FOTO: Fredrik Sandberg/TT

Nu ska David Hellenius ge sig på en ny utmaning. Han blir programledare för TV4:s nya satsning The masked singer. 

– Jag har gjort det här i 15 år nu så ska bli spännande och kul att få lägga all tid på mina andra program nu. Jag var med första säsongen av Let’s dance så nu återstår det att se om jag kommer göra samma femtonåriga resa med The masked singer framöver, säger David Hellenius till tidningen.

Annons

Huruvida det blir någon ny säsong av Let´s dance är ännu oklart.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar. 

FOTO: Karin Törnblom/TT, Fredrik Sandberg/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…