David Hellenius chock efter Pernilla Wahlgrens avslöjande i Wahlgrens värld

Pernilla Wahlgren och David Hellenius

Att Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso delar med sig av mycket i Wahlgrens värld är ingen hemlighet.
Men det var en chockad David Hellenius som fick reda på hur mycket Pernilla faktiskt avslöjar i realityserien.
”Där går gränsen”, säger han efter upptäckten.

Säsong 10 av succéserien Wahlgrens värld är i full gång och som vanligt får man följa Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso i deras fartfyllda vardag. Men till skillnad från tidigare säsonger får tv-tittarna den här gången följa Pernilla när hon ger sig ut i dejting-svängen på riktigt.

Bianca Ingrossos chock efter bilden på Pernillas dejt

Än så länge i säsongen har Pernilla inte avslöjat vem det är hon dejtar, men som de flesta vet nu i efterhand så är det ju marknadschefen Christian Bauer som är hennes stora kärlek.

I ett tidigare avsnitt av realityserien berättade Pernilla för Bianca att hon hade blivit tipsad om en man genom en gemensam vän och att hon faktiskt funderade på att gå på en dejt med honom. Hon visade sedan en bild på Christian varpå Bianca blev helt till sig över hur snygg mannen på bilden var.

– Alltså jag hade ju kunnat ligga med honom, han är inte så gammal. Om man är sådär snygg när man är 50, alltså då hoppar man på den människan. Rakt på, sa Bianca bland annat med glimten i ögat.

Robins sjukdomskamp med sonen: ”Kämpar”

David Hellenius chock efter Pernillas avslöjande i tv

I avsnitt 11 av serien avslöjar Pernilla att hon äntligen fått ligga med sin nya kärlek, och under ett besök på favoritrestaurangen på Östermalmstorg insåg hon att Benjamin Ingrosso redan berättat om den glada nyheten för personalen inne på den välkända restaurangen.

När hon och sonen Oliver Ingrosso sedan ska gå ut för att möta Bianca stöter de på tv-profilerna och paret David Hellenius och Renée Nyberg.

Efter ett kort samtal och några skratt flikar Pernilla in med en kommentar att hon och Renée måste träffas och prata mer eftersom de tidigare har pratat om Pernillas dejtingliv och att hon nu äntligen fått ligga.

Det är en glad och chockerad Renée som frågar om hon har pratat om detta i tv.

– Har du talat om detta i tv?, Frågar hon då varpå David Hellenius chockerat säger:

– Där går gränsen.

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgren om när hon kände sig sviken av Hanna Hedlund

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks hårda pik till Kristin Kaspersen i låten The End

FOTO: Wahlgrens värld/Discovery +, Hellenius hörna/Youtube

Senaste nytt