LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Darin kastar kläderna – visar upp romantiska bilderna: ”Min drömkille”

29 mar, 2024 
Linn Seipel
darin zanyars nakna bilder
Darin Zanyar har varit öppen med att han träffat kärleken på nytt.
Nu är han i Venedig och lever livets goda – och stämningen ser minst sagt romantisk (och lättklädd) ut...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Darin Zanyar om pojkvännen och kärlekslivet: ”Är jättekär”Brand logo
Darin Zanyar om pojkvännen och kärlekslivet: ”Är jättekär”

För två år sedan nådde svenska stjärnan Darin Zanyar, 36, en milstolpe i karriären. Han blev nämligen utsedd till årets mest spelade artist på radion – i Italien! Något som gjorde får före detta Idol-profil väldigt stolt och glad.

”Ett stort tack till alla radiostationer i Italien för att ni gjorde mig till den mest spelade oberoende artisten och dansartisten 2022. Det känns verkligen otroligt! Tack för att ni stöttar mig och fick Italien att dansa till min musik”, skrev Darin då på sin Instagram.

Darins lyxresa till Italien – med pojkvännen?

Att artisten således har en stark fanbase i Italien är således en av anledningarna som han just nu befinner sig på en underbar semester i vackra Venedig. Men det är inte den enda.

Annons

”Varför jag älskar Italien? Här är anledningen... + De älskar min musik.”, skriver Darin lite mystiskt på sin Instagram med ett rött hjärta.

I bildspelet syns flertalet bilder på honom framför klassiska sevärdigheter i den italienska staden. Han syns också äta en fantastisk pasta och italiensk glass – men inte ensam. Det ser nämligen väldigt romantiskt ut på bilderna, och någon måste ju vara den som fotar honom.

Darin har varit öppen med att han för två år sedan träffade sin nuvarande pojkvän. Detta genom gemensamma vänner då hans födelsedag firades under en varm sommarkväll på Palma. Även om inte Darin själv officiellt gått ut med vem denna man är, så tror sig Hänt ha identifierat honom efter det att artisten lagt upp en avslöjande video förra sommaren.

Följarna tappar det när de ser Darins heta semesterbilder

Oavsett så är det inte frånvaron från pojkvännen som stjäl showen i bilderna Darin lagt upp – det är han själv. Många är följarna som utbrister hur fantastisk han ser ut och hur mycket de älskar honom och hans musik.

Annons

”Sedan Melodifestivalen 2010 har vi älskat din musik”, skriver en italiensk följare.

”Så sagolikt vacker plats. Precis som din musik. Ha en underbar resa & påsk”, skriver en annan.

”Italien ser fantastiskt ut och det gör du också Darin! Inte undra på att de älskar dig och din musik!”, menar en tredje.

”Du är så fin o jag gillar din musik kram˝, skriver en fjärde.

Några blir lite extra heta på gröten när de ser de lättklädda bilderna på Darins superkropp – och bilden där han enligt en följare har riktigt "sug" i blicken.

”Darin, du är min drömkille!”, utbrister en.

”Orka va så snygg Darin 🔥 Italienarna ba glömmer sin pasta när de ser dig”, tror en annan.

”Alltså bild nr 2!!! Vilket "sug" du har i blicken, får ju gåshud! Du ser ut att ha det super härligt”, skriver en tredje.

FOTO: TV4, Instagram

Annons