Han är mannen bredvid Darin Zanyar – avslöjandet efter kärlekslyckan

Darin Zanyar

Darin Zanyar är förälskad!
Men vem är hans nya kärlek? Se vad vi hittat här.
Malin Gramers tips – så bevarar du en relation
0:36

Efter reklamen: Malin Gramers tips – så bevarar du en relation

(0:36)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Darin Zanyar slog igenom stort när han medverkade i Idol. Sedan dess har hans karriär gått som på räls – både i Sverige och runt om i världen.

Men trots hans framgång så har han försökt att vara så privat han bara kan. Han brukar aldrig uttala sig om sin relationsstatus eller kärleksliv – dock så gick han ut med ett privat avslöjande för drygt tre år sedan. Då gjorde han ett inlägg på Instagram under Prideveckan 2020, och skrev:

”Jag är stolt över att vara gay”.

Darin Zanyar är i en relation – kryptiska orden

Nyligen kom ytterligare ett privat avslöjande från artisten – han har funnit kärleken! Det var i en intervju med Aftonbladet i maj som han svarade såhär på frågan om han är singel:

– Jadu, det skulle du allt vilja veta. Jag kan i alla fall ge dig att jag är i ett förhållande. Men mer än så kommer jag inte ge dig!

På frågan om han trivs i förhållandet sa han:

– Ja men det gör jag.

Men hur de träffades ville han inte säga.

– Det är en sådan grej som jag vill hålla för mig själv.

Mystiska mansrösten i bakgrunden – videon visar

Häromdagen fyllde Darin år, något som han glatt delade med sig av på sin Instagram. I en video där han öppnar en bubbelflaska hör man hur en mansröst skrattar i bakgrunden. Ifall det är Darins nya kärlek eller inte går såklart inte att fastslå – men följarna blir minst sagt nyfikna.

Darin delade även med sig av en bild på sin Instagram-story, där en man håller om honom. När man besöker mannens Instagram-profil kan man avläsa att han heter Francois och bor i Spanien, där Darin bor.

Även här kan vi inte fastslå om det är en vän eller något mer, utan det får vi se om Darin själv väljer att avslöja framöver.

Se bilden här:

Darins bild

Darins bild från födelsedagsfirandet.

Hänt har sökt Darin Zanyar.

FRÅN FÖRSTASIDAN