Det heter Danny Saucedo egentligen – nu avslöjas stora namnbluffen

Danny Saucedo

Danny, det är ett namn som klingar bekant va?
Men sanningen är den att artisten heter egentligen något helt annat..

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”
0:31

Efter reklamen: Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”

(0:31)

Slå på ljud

Danny är en artist som slog igenom stort i Idol, redan 2006. Efter det har hans karriär gått spikrakt uppåt!

Han har även hunnit vara tillsammans med artisten Molly Sandén – de träffades 2013. Tre år senare var paret förlovade, men efter sex år tillsammans bröt de sedan upp 2019.

Dannys uttalande om uppbrottet från Molly Sandén

I fjol berättade han mer detaljer om uppbrottet för tidningen Kupé. Han fick då frågan om han hade råd till andra som nyss varit i ett uppbrott, varpå artisten svarade:

– Det beror så klart på hur separationen går till. I mitt fall blev jag lämnad, och jag kände hur offerkoftan hängde nära till hands, men jag valde att tänka på allt det positiva. Hur mycket fint jag tar med mig från våra sex år tillsammans.

Han la till:

– Vi tog kliv in i vuxenlivet, åkte på roliga resor och jag fick uppleva hur det kändes att fria till någon. Saker som gör att jag nu är en starkare, bättre person, redo att möta en partner på ett sätt som jag inte hade varit annars, säger Danny Saucedo till Kupé.

Så heter Danny Saucedo – egentligen

Som sagt, Danny är en artist som varit i strålkastarljuset länge och det är många som känner till hans namn. Men, heter han verkligen Danny Saucedo på riktigt? Nej, sanningen är den att han heter Daniel. Han har även ett till efternamn, som han alltså valt att inte ha som artistnamn. Hans riktiga namn är:

Daniel Gabriel Alessandro Saucedo Grzechowski.

FRÅN FÖRSTASIDAN