ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Darin Zanyars lycka – avslöjar stora framgången: ”Känns otroligt”

15 jan, 2023 
darin
Darin Zanyars karriär går som på räls.
Nu berättar han om tacksamheten och lyckan över musiken.
”Känns otroligt”, skriver artisten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tess Merkel om okända relationen till DarinBrand logo
Tess Merkel om okända relationen till Darin

Att artisten Darin Zanyar har en framgångsrik karriär har väl ingen missat vid detta laget. Han slog igenom i Idol 2004 och har idag en internationell karriär.

För några år sedan var han dessutom med i Så mycket bättre och gjorde stort intryck hos svenska folket med omtyckta tolkningar av låtar som En apa som liknar dig och Astrologen.

Darin är idag inte bosatt i Sverige och hans musik spelas världen över. Det råder inte heller någon tvekan om att karriären går som på räls.

Darin Zanyars är den mest spelade artisten i Italien på radion: ”Otroligt”

Darin var så sent som förra året, under hösten, med i Så mycket bättre igen. Han tolkade bland annat Johnossis låt What's the Point som toppade listorna.

Annons

Men visste du att han är lika populär i Italien som i Sverige? Det visar sig nämligen att Darin är den mest spelade artisen i landet på radion 2022 – något han är väldigt glad över.

”Ett stort tack till alla radiostationer i Italien för att ni gjorde mig till den mest spelade oberoende artisten och dansartisten 2022. Det känns verkligen otroligt! Tack för att ni stöttar mig och fick Italien att dansa till min musik”, skriver Darin på Instagram.

Svenska artistens hyllning till Darin: ”Han är en sådan superstar!”

I kommentarsfältet är det många som visar sitt stöd och gratulerar Darin till framgångarna, bland andra artisten Eva Dahlgren och andra fans.

En av de som beundras över Darins karriär är även tidigare Alcazar-medlemmen Tess Merkel. Det berättar hon för Hänt under pressträffen av programmet Mullvaden.

– Darin har ju jag alltid vurmat för lite extra, för att vi har haft samma skivbolag och våra vägar har korsats. Och så sjöng han på min 40-årsdag, han överraskade mig. Jag är stolt över honom och vad han har gått upp!, säger Tess Merkel och fortsätter:

– Alltså han har kommit så nära sig själv och det lyser av självförtroende. Jag ser hur mycket han ger och hur mycket… Han är en sådan superstar!

Tess Merkel
Tess Merkel

Hänt har sökt Darin Zanyar.

FOTO: TV4

Annons