LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Darin Zanyar talar ut om hemliga pojkvännen – heta avslöjandet

22 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Darin Zanyar
Darin Zanyar är aktuell med en ny låt.
Nu avslöjar han för Expressen att den handlar om den hemliga pojkvännen.
– Vi var som två magneter, berättar Darin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Darin Zanyar om pojkvännen och kärlekslivet: ”Är jättekär”Brand logo
Darin Zanyar om pojkvännen och kärlekslivet: ”Är jättekär”

Det var under en varm sommarkväll på Palma för två år sedan som det slog gnistor mellan Darin Zanyar och hans nuvarande pojkvän.

Hans nya singel Electric är skriven efter minnena från kvällen som blev mycket speciell för artisten.

Darin Zanyar går från hjärtekrossad till förälskad på nytt

Förra albumet Darin spelade in handlade om ett tufft uppbrott från den tidigare pojkvännen.

– Förra albumet handlar ju om mitt breakup för några år sen. Det var väldigt utlämnande. Det var verkligen så här: Are you ok? Mår du bra? Vilket jag inte gjorde, även om jag hade fått distans till allt och mådde bra igen när jag väl släppte den. Det här är mer glatt. En ny era i mitt liv som är mer uppåt. Det gör att det kanske inte är lika utlämnande, men ändå speciellt på ett annat sätt, säger Darin till Expressen.

Darin Zanyar: ”Vi var som två magneter”

Det var i samband med Darins 35-årsdag som han träffade sin pojkvän. Artisten som egentligen inte var så sugen på att dansa och fira fick en av de mest betydelsefulla kvällarna i sitt liv.

Annons

Och den kvällen skildrar han i sin nya låt Electric.

– Ja, i den här texten så är det ju första gången vi träffas. Jag visste inte då hur han var. Men vi var som två magneter. Jag vet inte vad det är som gör det. Om det är frekvenser eller energier. Men vissa människor dras ju till varandra. Man tänker kanske att det bara händer i filmer och inte på riktigt, men då insåg jag att det var på riktigt, säger Darin till Expressen.

Darin berättar att det är första gången han har känt så starkt för någon. Men han vill däremot inte avslöja några detaljer om vem personen är.

– Så där starkt. Absolut. Efter det så kände jag att jag måste skriva om den här kvällen. Både för att det var min roligaste utekväll någonsin och för att jag träffade någon speciell.

FOTO: TT / Instagram

Annons