Darin Zanyars nya utseendeförändring

Mycket har hänt i den folkkäre artisten Darin Zanyars liv under det gångna året.
Nu visar han upp ytterligare en förändring.

Det var under Pride-veckan i somras som den populära artisten Darin Zanyar kom ut som homosexuell.

”Alla borde få känna sig accepterade för den dem är. Jag vet hur svårt det kan vara. Det tog mig ett tag men jag är stolt över att vara gay. Glad Pride!”, skrev Darin i ett inlägg på Instagram då.

I samband med detta släppte han även låten En säng av rosor som länge låg etta på svenska topplistor.

Sedan dess har det varit ganska tyst från artisten och även om han fått många frågor om det kanske finns någon speciell man i hans liv har inte velat ge några svar. Dock har han flera gånger tackat för det enorma stöd han fått efter sitt avslöjande.

Maret Nystads första ord om uppbrottet med Jon Henrik

Systerns stöd

I ett hyllat inlägg på Instagram skrev Darin i somras om hur tacksam han är för den kärlek som riktats mot honom sedan han kom ut som homosexuell. Inte minst från flera kända personer. Bland annat influencern Clara Henry och superartisten Zara Larsson har funnits bland dem som stöttat sångaren.

Även av Darins egna familj har det kommit lovord. Till Instagram-inlägget skrev systern Rosa Zanyar ordet "kärlek" följt med ett gäng röda hjärtan.

”Jag är överväldigad och rörd av all kärlek och stöd jag har fått från så många under den senaste veckan. Det betyder mycket för mig och så många andra”, skrev Darin på Instagram om känslorna efter avslöjandet.

Men sen satte han punkt för diskussionen kring hans sexualitet. I framtiden vill Darin att man ska fokusera mer på hans musik – och mindre på honom som person.

”Och nu är det dags för mig att fokusera på att skapa ny musik.. Så taggad!”.

Nya utseendeförändring

Ja, det har sannerligen hänt en hel del för Darin sedan han som 16-åring smälte hjärtan då han klev in på en audition för Idol. Trots att det var Daniel Lindström som vann tävlingen det året var det pristagaren för andra plats som stal rampljuset efter programmet.

Sedan ett tag tillbaka gör Darin enbart musik på svenska, ett beslut som visat sig vara ett vinnande koncept för artistens karriär. Hitlåtar som Tvillingen, Ta mig tillbaka och En apa som liknar dig har spelats tusentals gånger i svenska hem och på radiostationer.

Tittarna rasar efter SVT:s drag i julkalendern Mirakel

Även till utseendet har Darin förändrats. Från 16-årig pojke till vuxen man. Stor uppmärksamhet fick han 2005 då han tog ut sin ikoniska tandställning. Nu är hans utseende på kartan igen då han dök upp i första luckan av SVT:s Musikkalender. Medan han sjöng hiten En säng av rosor kunde tittarna se en liten ring dingla från Darins öra.

Snyggt, tycker vi på Hänt!