Därför vill Louie Marti inte ha barnbarn – hårda orden efter beskedet

Louie Marti
Exklusivt

Louie Marrti har blivit morfar men barnbarn var egentligen ingenting han önskade sig.
I en intervju med Hänt berättar han nu om de oväntade känslorna kring familjens nya tillskott.
– Jag vill inte vara morfar, säger han.
0:54

Efter reklamen: Därför vill Louie Marti inte vara morfar: "Tyvärr"

(0:54)

Slå på ljud

Louie Marti, 44, och kärleken Magdalena Graaf, 46, fann varandra under 2021 och är sedan i oktober samma år förlovade. Då de båda redan har flera barn var från tidigare relationer har paret förklarat att de inte planerar att skaffa barn ihop.

– Jag har varit gravid ungefär vart femte år sedan jag var 18, och har fått fem vackra barn, så den biten är jag färdig med. Nu ska vi ta hand om de barn vi har och varandra, sa då Magdalena till Hälsoliv.

Louie Martis oväntade ord om rollen som morfar

Däremot har Magdalena och Louie idag en liten bebis i sitt liv, detta då Louie nyligen blev morfar till lilla Nikolai. När Hänt möter Louie för en intervju berättar han om de oväntade känslorna över familjens tillskott.

– Tyvärr har jag blivit morfar. Det var ingenting som jag valde faktiskt. Jag vill inte vara morfar. Jag tycker att morfar låter som en liten sur farbror med grått skägg. säger han och fortsätter:

– Jag vill inte vara morfar men nu har jag träffat honom. Vi har ju kommit överens om att jag är hans morfar, så nu är jag hans morfar. Jag är glad för min dotter men jag tyckte hon var lite för ung för att bli mamma. Men jag var också ung, jag var 20 när jag fick min första och hon är 20 så jag kan inte riktigt...., säger Louie och påpekar att han inte har något att säga till om i frågan.

Magdalena Graafs sommarplaner med barnen

Se klippet här!

Starka känslorna över fler barnbarn – därför vill han inte

Även om morfar-titeln inte är något som Louie verkar var allt för lycklig över så är han glad för dotterns skull.

– Jag är jätteglad för dem såklart men jag vill inte vara morfar, säger han.

Skulle du önska fler barnbarn i framtiden?

– Nej. jag tycker fan hela världen är upp och ner nu alltså. Man vet inte med sjukdomar, det är krig, det är grejer och så där. Fan, njut av livet istället, det finns tillräckligt med människor på den här planeten. Adoptera istället.

Foto: Hänt/TT

SENASTE NYTT!