ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför vill Familjen annorlunda-Sami Nikula inte gifta sig med fästmön

11 jul, 2022 
André Färnsveden
Sami från Familjen Annorlunda och en bild från hans Instagram från nyårsfirandet med Nataliie.
Sami och ex-frun Matilda skilde sig för fyra år sedan. Efter skilssmässan hittade han en ny kärlek som han även är förlovad med. Men Sami vill dock inte gifta sig, nu berättar han för Hänt varför han inte har några planer på detta.
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikolaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikola

Sami Nikula, 49, var en stor profil i Familjen annorlunda. Programmets koncept gick ut på att följa familjer med ovanligt många barn och se hur de hanterar vardagliga sysslor i en värld skapad för mindre familjer.

I programmet fick tittarna då följa niobarns-pappan Sami och hans dåvarande fru Matilda Nikula, 38, som han hade sju av barnen med. För fyra år sedan skilde sig dock Sami och Matilda, och i dag bor hon på Gotland med parets son Franz och Sami är kvar i Hallstahammar med resten av barnen.

Sami Nikulas kärlekslycka med nya flickvännen Nataliie

Efter skilsmässan med ex-frun Matilda träffade Sami en ny kärlek. Men deras kärlekssaga började som vänner. Sami har tidigare berättat om första mötet med Nataliie Bonnevier, 34.

Annons

– Vi har ju alltså varit vänner i över tre år. Jag lärde känna henne då strax efter att skilsmässan blev officiell, jag gick ju på föräldraledighet då. Vi träffades nere vid badet, berättade han för Hänt.

Det skiljer 15 år mellan Sami och Nataliie, något som skrämde Sami när han insåg att han började få känslor för sin nuvarande fästmö.

– Det som hände där för ett år sen när det här började komma smygandes var att jag sa tvärt nej på grund av åldersskillnaden. Krasst så är det ju 15 år, men jag kan säga så här att i mognad så är hon betydligt äldre, har han sagt till Hänt.

Vidare förklarade han att de har väldigt mycket gemensamt och kan prata om allt med varandra.

Därför vill inte Sami gifta sig med fästmön

Sami och Nataliie förlovade sig i slutet på förra året. Men nu berättar han för Hänt att han inte har någa planer på att gifta sig efter skilsmässan med Matilda.

Annons

– Jag har svurit, faktiskt en sak, efter förra skilsmässan att jag kommer aldrig mer att gifta mig, säger Sami till Hänt och fortsätter:

– Med fel person kan det gå riktigt illa när man skiljer sig, så mycket kan jag säga. Men nej, inget giftermål finns planerat där.

Sami förklarar att de inte heller bor med varandra och att det framöver kommer att förbli så.

– Vi är fortfarande särbos också och har inga direkta planer på att flytta ihop så, för det kräver lite större boning och nu när vi går in i de här tiderna med räntehöjningar och fan allt, det är inte riktigt läge och så, säger Sami till Hänt.

Även om de inte bor ihop förklarar Sami att relationen är ”klockren” och att han önskar att de kunde få mer tid ihop men att det inte skulle fungera just nu.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons