LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens ord om exets otrohet

15 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Pernilla Wahlgren
I senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam pratar vännerna om otrohet. Nu berättar Pernilla om sveken hon varit med om i tidigare relationer och varför hon inte vill ha en partner idag.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

I Wahlgrens värld brukar Bianca Ingrosso ofta skämta om Pernilla Wahlgrens kärleksliv, som hon ofta brukar säga är icke existerande. Men genom åren har Pernilla varit med om en hel del. I podden Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med vännen Sofia Wistam, berättar hon nu om de stora sveken hon varit med om, och starka insikten hon har fått från dem.

– Jag känner verkligen att jag har haft otur och råkat ut för otroligt otrogna män, säger hon.

Pernilla om sveken i tidigare relationer

I poddavsnittet pratar vännerna om otrohet och Pernilla berättar om gången hon hittade kudde och täcke i sin dåvarande pojkväns bil. Hon konfronterade honom med det och frågade helt enkelt om det var så att han låg med andra tjejer där varpå han direkt la över skulden på henne som ens kunde ställa en sån fråga.

– Jag fick höra så många gånger att jag var paranoid och att det var fel på mig. Att det var jag som var helt sjuk i huvudet. Men när det sen kom fram att det var som jag hade trott så sa han bara "ja jo vi hade ingenstans att ses på". Då kände jag bara fyfan alltså, så mycket skit jag hade fått för att "jag var en vidrig människa" och för att "det var jag som förstörde förhållandet", berättar hon.

Annons

Sofia tar sedan upp att hon nästan tycker att känslomässig otrohet är värre än fysisk, och säger att hon hade fått väldigt ont i hjärtat om det kom fram att hennes man hade haft väldigt mycket kontakt med en annan kvinna. Och även det har Pernilla varit med om.

– Det har jag också varit med om. När man bara fick hem telefonräkningen och bara vänta vänta vad är det här? Det är bara sms efter sms och samtal efter samtal, säger hon.

Därför vill hon inte ha en partner nu

Idag har Pernilla varit singel i många år, och trots att det är många som hör av sig till henne så är det ingenting som intresserar henne särskilt mycket.

– Jag orkar inte öppna mina dms men när jag väl gör det så är det ju inte min typ av killar. Inte i närheten. Så jag svarar inte och jag tror inte att det är där jag kommer träffa killen i mitt liv, säger hon.

Hon berättar att hon aldrig varit en person som gillar one night stands och att förhållande inte är något som lockar henne speciellt mycket just nu heller.

– Jag mår alldeles för bra i mitt ensamliv och jobbar alldeles för mycket. Jag har svårt att trycka in en man mitt i det här, säger hon innan hon fortsätter:

– Det är så härligt att vara harmonisk och lyckligt och inte behöva bry sig om någon otrohetsperson.

Annons