Frågan om den kommande bebisen som Casper Janebrink inte vill svara på

CASPER JANEBRINK
Exklusivt

Casper Janebrink blir snart pappa för tredje gången då han väntar barn med nya flickvännen Therese Andersson.
Casper har varit öppen om det mesta när det kommer till bebisen men det finns faktiskt en fråga som han inte vill svara på...
Casper Janebrinks lycka efter resan över Atlanten
0:42

Efter reklamen: Casper Janebrinks lycka efter resan över Atlanten

(0:42)

Slå på ljud

Nu är det inte långt kvar tills dess att Casper Janebrink, 52, kan titulera sig som trebarnspappa. Från ett tidigare äktenskap med Helena Janebrink, 44, har han barnen Alice, 19, och Felix, 17. Och snart kommer en ny liten familjemedlem.

Det var i februari tidigare i år som Casper och Helena meddelade att de går skilda vägar.

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner.”, skrev Casper i ett inlägg på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Oron för Casper – kan missa förlossningen

Sedan dess har mycket hänt. Casper har köpt en ny villa där han bor med Felix främst, medan Helena har köpt sig en lägenhet inne i centrala Göteborg. Casper har ju också träffat kärleken i fastighetsmäklaren Therese Andersson, 34, som han nu väntar barn med.

Parets bebis är beräknad att komma till världen nu i september och oron är stor att förlossningen ska starta mitt under en av Caspers shower med Arvingarna.

– Jag vet inte. Jag tror att båda de är införstådda med hur läget är så är det så att vi står på scenen när det händer så tror jag vi kommer spela färdigt och så får Casper åka sen när vi är klara kan jag tänka mig, förklarade Arvingarnas Kim Carlsson, 50, för Hänt.

Arvingarna har precis dragit igång den nya krogshowen I love Arvingarna som går av stapeln på Kajskjul 8 i Göteborg. Under alla år har grabbarna i Arvingarna varit ganska överens när det gäller förlossningar och pappa-ledigheter. Överenskommelsen går ut på att man sköter sådant när man ändå är ledig – inte när de har som mest med spelningar och shower.

Mirka bryter tystanden om exet Peters bröllopslycka

Därför vill Casper inte svara på frågan

Att Casper nu ska bli pappa igen är något som han ser fram emot och situationen hanterar han bra, trots att allt kom i "ett ganska tajt förlopp", som han själv beskriver det.

– Jag tycker att jag hanterar det ganska bra. Jag tycker att jag gör det som jag måste göra och ställer upp på allt som Therese behöver hjälp med också. Så jag känner mig inte så där jättestressad över situationen faktiskt, säger han till Hänt.

Något som kännetecknar Casper är att han varit ärlig och öppen med det mesta som gäller både skilsmässan och graviditeten. Men nu berättar han för Hänt att det faktiskt finns en fråga som han definitivt inte vill svara på.

Frågan handlar om hur de tänker kring namn till bebisen.

– Nej, alltså det har vi väl men det är ingenting som jag vill nämna så här utan vi funderar. Det är ju familj, förklarar han för Hänt.

Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Se klippet här!

FOTO: Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!