Arvingarnas plan inför Casper Janebrinks flickvän Thereses förlossning

Casper Janebrink
Exklusivt

Casper Janebrinks flickvän Therese Andersson är höggravid och väntas föda när som.
För Hänt avslöjar Kim Carlsson Arvingarnas plan inför förlossningen – samt när Casper väntas ta paus efter bebisens ankomst.
– Alla är nog ganska införstådda med hur det funkar, säger Kim.
Antingen eller med Arvingarna
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Arvingarnas kalender är fullbokad hela hösten. Om bara någon vecka drar nämligen dansbandets nya krogshow I love Arvingarna igång. Inte nog med ny föreställning så har bandets frontperson Casper Janebrink, 52, även stora händelser på gång i privatlivet.

Nu i september väntas Caspers flickvän Therese Andersson, 33, nämligen föda parets första gemensamma barn. Band-kollegan Kim Carlsson, 50, har tidigare delat med sig av en syrlig pik gällande Caspers bebislycka.

– Det är väl bara roligt. Det är väl så som det är med livet. Jag känner själv att jag skulle inte vilja hamna i den situationen men det kan man inte göra något åt, så som livet är ibland. Jag är glad att jag är morfar och inte pappa i alla fall, sa Kim då.

Arvingarnas plan inför Casper Janebrinks flickvän Therese förlossning

Men hur går det egentligen ihop att ha en höggravid flickvän hemma när man ska stå på scenen? Nu berättar Kim om Arvingarnas plan för Therese förlossning.

– Alla är nog ganska införstådda med hur det funkar, så har det varit genom alla år. Man får ta det som det kommer och förhoppningsvis ska den väl inte komma någon av de dagarna vi spelar. Men det vet man ju inte, säger Kim och fortsätter:

– Det är väl lite så att Casper har inte sagt att vi ska ställa in någonting eller ha stand in. Det blir som det blir.

Så vad sker om Therese behöver föda just när ni står på scenen?

– Jag vet inte. Jag tror att båda de är införstådda med hur läget är så är det så att vi står på scenen när det händer så tror jag vi kommer spela färdigt och så får Casper åka sen när vi är klara kan jag tänka mig.

Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson om förändringen i TV4

Se klippet här!

Att showen måste fortsätta är en inställning som alla bandmedlemmar i Arvingarna haft genom åren.

– Jag har fått vara med på båda mina döttrars förlossningar men alla har inte varit med alla gånger. Tommy missade sin enas.

Därför försvinner Arvingarna – sanningen om pausen efter bebisens födsel

Någon föräldraledighet tror inte Kim att Casper kommer att plocka ut.

– Nja det tror jag inte. Det är väl också så att vi jobbar inte så mycket, utan vi kommer spela fredagar och lördagar nu. Det är ingen ut av oss som har tagit pappaledighet faktiskt. Man har jobbat på som vanligt, så det finns inga planer på det, säger Kim till Hänt.

Däremot förväntas Arvingarna försvinna inom ett par månader, då är det nämligen dags för lite ledighet.

– Till våren är det planerat att vi ska ha det lite lugnt och skönt. Eller i januari och februari, då kanske man kan åka utomlands en sväng eller så där.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN