ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför umgås inte Martin Melin och flickvännen med Camilla Läckberg

22 sep, 2023 
Frida Eklöf
Camilla Läckberg, Simon Sköld, Martin Melin
Martin Melin har äntligen funnit kärleken på nytt efter tio år som singel.
Nu visar det sig att hans nya flickvän Lisa Thambert umgås med hans ex-fru Christina Melin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningenBrand logo
Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningen

Martin Melin, 56, är tv-profilen som blev känd efter att ha kammat hem vinsten i Robinson 1997. Sedan dess har han hållit sig kvar i rampljuset och är bland annat känd för sin tidigare relation med deckardrottningen Camilla Läckberg, 49.

Men innan Martin träffade Camilla hade han ett äktenskap med Christina Melin, 46. Tillsammans fick de barnen Fanny och Felix, men år 2007 bestämde de sig plötsligt för att gå skilda vägar. Och kort därefter inledde Martin och Camilla en relation.

Därför umgås Martin Melin mer med Christina än Camilla Läckberg

Det var under 2013 som ex-makarna Martin och Camilla valde att gå skilda vägar efter det att de varit gifta i tre år och fått sonen Charlie tillsammans.

Martin har tidigare berättat om anledningen till varför han och Camilla gick skilda vägar.

– Camilla har varit öppen med att hon saknade uppvaktning. Hon ville att jag skulle uppskatta henne mer för den hon var, och det kan jag tänka att jag absolut skulle ha gjort. Jag borde ha sett och förstått. Jag var inte mottaglig och förstod inte, sa han i podcasten Tankar med Daniel Redgert.

Annons

Martin ses dock en hel del med ex-frun Christina, något som han berättat för tidningen Amelia.

– Nej, vi umgås inte på samma sätt med Camilla och Simon. Christina däremot har varit ute på middag med Lisa och var med när jag fyllde år. I dag har vi en syskonrelation och hon bor tvärsöver gatan. Vi har också rest mycket ihop, säger han till tidningen.

Och det verkar som att Christina och Martins nya flickvän Lisa Thambert, 46, umgås.

”Det har varit så sedan jag skilde mig i princip att jag har umgåtts mer med Christina än med Camilla. Jag har en mer ”kompisrelation” med Christina än med Camilla. Christina har umgåtts med Lisa i olika former då de hittat på saker tillsammans. Just det her flygit lite över mitt huvud. Men bra de kommer överens.”, skriver Martin i ett meddelande till Hänt.

Martin Melin och Lisa Thamberts nya lycka: ”Varannan vecka”

Efter tio år som singel hittade Martin äntligen kärleken igen i flickvännen Lisa. Och det går minst sagt bra för det förälskade paret.

Annons

Tidigare i somras kunde Martin avslöja att han och Lisa skulle ut och resa under semestern, och att detta är hans första riktiga sommar ihop med någon.

– Jag hämtar hem lite efter att ha varit singel i tio år. Min första riktiga sommar ihop med någon och där jag måste planera något, sa han då till Hänt.

– Jag bor varannan vecka hos Lisa, så man kan väl säga att vi halvt har flyttat ihop. Men det kommer nog dröja lite på grund av att vi har barn som bor varannan vecka hos oss, sa Martin till Hänt då och fortsatte:

– Men det känns bra. Det blir ju lite vardag, inte bara det här att man ses på helger och när det är kul, nu får man lära känna varandra även på vardagen. Och än så länge är det inget gnissel, sa han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Patrick C Österberg/TT

Annons