Därför tvingades David Hellenius bo i Renée Nybergs källare i 1 år

Renée Nyberg & David Hellenius

I början av David Hellenius och Renée Nybergs relation tvingades David bo i källaren under ett helt år.
I Renées brygga avslöjar Renée nu varför.
– Han hade inget val, säger hon.
TV: Därför tvingades David Hellenius bo i Renée Nybergs källare i 1 år
Slå på ljud

Förutom att vara två av Sveriges mest hyllade tv-profiler är Renée Nyberg, 54, och David Hellenius, 46, även ett av Sveriges kändaste kärlekspar. I över 12 år har de varit äkta makar, och tillsammans har de också sonen Leo Hellenius.

Idag kan man tycka att deras kärlek är väldigt självklar, men i det populära intervjuprogrammet Renées brygga avslöjar programledaren nu att starten inte var lika glasklar som man kan tro.

Tvingades bo i källaren

I det senaste avsnittet av programmet är det Camilla Läckberg, Annie Lööf och Stefan Sauk som gästar bryggan, och under den sista middagen kommer de in på temat familj och relationer. Renée berättar då att hon och David har olika ansvarsområden i deras relation, och att de olika områdena också är ganska stereotypa. Men det är när Camilla avslöjar en sak om deras förhållande som man börjar ana att det kanske är Renée som styr och ställer där hemma trots allt.

– Jag tänkte annars i och med att du lät din man bo i källaren först, att du liksom satte tonen där, säger Camilla varpå Renée skrattandes svarar:

– Ja, det gjorde jag ju i o för sig. Han fick bo i källaren i ett år. Han hade inte så mycket val liksom.

Hon fortsätter:

– Han fick komma upp varannan vecka när barnen inte var där. Då fick han komma upp.

Stefan undrar då vad hon sa till barnen och frågar om det var så att de trodde att han var en inneboende. Men då brister Camilla och Renée ut i skratt och avslöjar att barnen faktiskt inte visste någonting.

– Det är kärlek att stå ut med det. Det är fan kärlek, säger Camilla skrattandes.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför tvingades han bo i källaren

Innan Renée träffade David var hon gift med Jan Zachrisson och tillsammans fick de barnen Emma Zachrisson, 25, och sonen Tom Zachrisson, 20. När David och Renée började träffas hade Renée alltså redan en familj, och anledningen till att David tvingades bo i källaren var helt enkelt att hon inte kände sig redo att introducera honom för dem.

– Han fick bo i källaren i ett år för att jag inte var riktigt helt säker på om det vore något att visa upp för barnen, förklarar hon i programmet.

I en intervju med Expressen Söndag har Renée tidigare berättat att hon inte trodde att romansen med David skulle bli särskilt långvarig, och att det var därför hon avvaktade med att presentera honom för sina barn.

– Barnen visste ingenting. Jag gick ner med en frukostbricka på morgonen och när barnen hade somnat kunde vi umgås. David fick smyga ut och in i källaren i ett helt år, sa hon då.

LÄS OCKSÅ: Renée Nyberg ryter ifrån efter bråket i Renées brygga

LÄS OCKSÅ: Marie Mandelmann bryter ihop efter orden om pappa Bengts död

FRÅN FÖRSTASIDAN