bonde söker fru

Bonde-Hannes relation till Backis och Evelina – därför träffas de inte

Evelina och Backis samt Hannes Haraldsson

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson är nära vänner med ett annat Bonde söker fru-par.
Men den senaste tiden har inte de fyra kunnat träffa varandra.
– Livet kommer emellan, säger Hannes till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"
0:44

Efter reklamen: Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"

(0:44)

Slå på ljud

Bonde söker fru är programmet där tittare får skicka in brev, för att få möjligheten att dejta någon utav bönderna som TV4 presenterar inför varje säsong. Efter flera gruppdejter och ensamdejter, ska bonden slutligen välja en av brevskrivarna att påbörja en kärleksresa med.

2018 var en av de utvalda bönderna Susanna Karlsson, som fick ett brev från Hannes Haraldsson. Efter några veckors dejtande fick de båda lämna programmet ihop, kära och lyckliga. Men lyckan slutade inte där, förra året fick paret nämligen välkomna sonen Tor till världen!

Två år senare hittade ett annat par kärleken i programmet, som Hannes och Susanna är nära vänner med.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Backis och Evelina hittade kärleken i Bonde söker fru

Det var i fjol som skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid testade sin lycka i Bonde söker fru. Och tur var det för i programmet fann han den stora kärleken i brevskrivaren Evelina. Efter deras medverkan fortsatte paret att leva ihop på gården i Linköping.

Den 9 juli 2022 firade det lyckliga paret årsdag, och det skulle komma att bli en ännu mer speciell dag för dem. Backis friade nämligen till Evelina, något han berättade om för Hänt.

– Vi gick längs vattnet, och hittade en brygga, där vid Mälaren och det var jättefin solnedgång, sa Backis.

Men det har inte bara varit medgångar i parets förhållande. Den senaste tiden har de nämligen behövt bo på distans, då Evelina har kommit in på hovslagarutbildningen i Skara, tre timmar bort från gården. Men trots förändringen i förhållandet, var Evelina glad över beslutet.

– Jag ska väl bo i alla fall första terminen, där nere vid skolan. Och det ska bli jättekul, jag är jättetaggad, sa hon till Hänt.

Bonde-Hannes träffar inte Backis och Evelina – nu berättar han

Hannes och Susanna är som sagt nära vänner med Backis och Evelina, men den senaste tiden har de inte haft möjligheten att umgås. Det har hänt en del i deras respektive förhållanden vilket även gjort det svårare för dem att träffas.

– Nu på senaste har vi inte träffats, faktiskt. De har haft mycket på sitt håll och Evelina är ju iväg och pluggar. Så det har inte blivit, livet kommer emellan så att säga, förklarar Hannes för Hänt.

De två paren bor även en bit ifrån varandra, vilket inte heller gör det lättare för dem att träffas regelbundet.

– Det är en och halv timme nästan så det är inget sådär som man åker över en kväll. Allra helst inte nu när man har Tor. Sen är det ju kossorna, de ska sitt varje dag och Backis han har ju sitt däruppe.

Däremot verkar det som att de ska göra ett försök att träffas innan året är slut!

– Det är lite svårt att få ihop ibland men vi ska väl försöka få ihop något i mellandagarna, säger Hannes.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN