ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför tjafsade Henrik Schyffert med Alexander Pärleros

09 aug, 2022 
André Färnsveden
Henrik Schyffert i blå skjorta och svart kavaj.
Alexander Pärleros driver en av Sveriges största poddar.
Nu avslöjar han vilken kändis som varit svårast att intervju – och berättar om bråket i sändning.
Annons
Henrik Schyfferts drastiska beslut efter oron för barnenBrand logo
Henrik Schyfferts drastiska beslut efter oron för barnen

Alexander Pärleros, 37, gifte sig med bloggaren och influencern Ida Warg, 35, 2018. Tillsammans har de två barn, Elvis, 4, och Alba, 1.

Han började med Framgångspodden för sju år sedan och den har sedan dess växt till att bli en av Sveriges största poddar. Han intervjuer kända och intressanta personer och diskuterar ämnet framgång.

Ida Warg, Alexander Pärleros.
Ida Warg och Alexander Pärleros gifte sig 2018.

Alexander Pärleros om Bianca Ingrosso

En gäst han har intervjuat vid ett flertal tillfällen är influencern och affärskvinnan Bianca Ingrosso, 27. I en intervju med Hänt berättar Alexander att Bianca har ett tufft jobb och att han inte är avundsjuk på hennes liv i rampljuset.

Annons

– Nej, men asså hon har ett tufft jobb, hon har gjort så otroligt mycket stora saker men sen också är hon ju i rampljuset konstant hela tiden. Och det är jag inte avundsjuk på henne på och det lasset hon drar där, det är tufft.

Vidare hyllar han Bianca för det jobb hon har gjort med sina bolag och de framstegen hon har tagit i karriären.

– Men sen också det hon gör med Caia och hennes nya bolag Ani är beundransvärt. Jag har intervjuat henne några gånger, och jag tycker hon verkligen växer och blir större och större varje gång jag intervjuar henne och blir en riktigt Business-woman, en power-kvinna!, säger Alexander till Hänt.

Därför tjafsade Alexander Pärleros och Henrik Schyffert

Men det finns andra som inte har varit så lätta att intervjua. När Hänt frågar Pärleros om det finns personer som han inte har kommit överens med berättar han om sitt möte med Henrik Schyffert, och om hur de började tjafsa redan från början.

Annons

– Henrik Schyffert var en rolig intervju där vi hamnade i tjafs första 40 minuterna. Det är nog en av de mest speciella intervjuerna. 35-40 minuter av podden började vi tjafsa med varandra, säger Alexander till Hänt.

Vad handlade tjafset om?

– Det handlade om att han sågade hela konceptet med framgång, kan man säga. Så han ville komma dit och vara lite rolig, vilket inte blev riktigt så.

Hänt har sökt Henrik Schyffert för en kommentar.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/TT, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons