ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Därför tackar Maria Forsblom nej till Filip och Fredriks program Alla mot Alla

13 okt, 2022 
En ny säsong av Filip och Fredriks frågesports-program Alla mot Alla är i full gång. Någon som fick frågan, men som tackade nej, är TV4-profilen Maria Forsblom.
Nu berättar hon för Hänt om situationen.
Annons
Maria Forsblom avslöjande om sommarplanerna: "Inte fått pass"
Maria Forsblom avslöjande om sommarplanerna: "Inte fått pass"

Maria Forsblom, 36, har trots sin unga ålder redan 20 års erfarenhet med jobb på TV4. Faktum är att hon är yngst av alla i hela Nyhetsmorgon-gänget och hon sitter på både kunskap och erfarenhet.

I höst väntar dessutom nya uppdrag för henne, då hon tar sig an ett helt nytt program. Vad det är för program är dock något som är hemligt.

– Jag tror inte att det är utannonserat så jag kan inte säga så mycket om det. Men det är för mig ett helt nytt område som jag känner stor beundran för dem som ger sig in i det. Sedan så hoppas jag att jag lär mig jättemycket och kommer få det roligt med de personerna som är med, förklarade Maria för Hänt.

Annons

Regeln för TV4-profiler att synas i Kanal 5

Recept.se Nyhetsbrev

Förutom i det här nya programmet kommer vi fortsatt få se Maria i Nyhetsmorgon där hon sänder ihop med Anders Pihlblad, 53, och ibland själv på söndagar. Men när det kommer till andra tv-program, som till exempel Alla mot Alla väljer Maria att säga "pass".

Alla mot Alla är ett av svenska folkets mest uppskattade frågesports-program. Det är Filip Hammar, 47, och Fredrik Wikingsson, 49, som ligger bakom framgångssagan och under årens lopp har de haft stora delar av Sveriges kändis-elit på plats för att tävla.

Den här säsongen får vi bland annat se Anders Öfvergård, 54, Sanna Lundell, 43, Clara Henry, 28, och Tony Irving, 56. Med andra ord är det en hel del TV4-profiler som tävlar i programmet, tidigare har även Jenny Strömstedt, 50, varit med.

När Hänt når Maria Forsblom berättar hon att det egentligen är fritt fram för en TV4-profil att vara med i Alla mot Alla.

Annons

– Här var det inte det, det var inte det som var saken, säger Maria.

Därför tackar Maria Forsblom nej till Filip och Fredrik

Med andra ord har Maria fått frågan om att medverka i programmet, men hon tackade dessvärre inte ja.

– Nej jag tackade nej. Men det är för att det bor en liten fegis i mig, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Jag kände att jag litar inte på min nerv som skulle behövas för att kunna vara så kylig i den situationen så att säga. Men liksom med bred kunskap, sändning och man måste kunna svara snabbt och sådär. Så jag drog mig ur.

I nuläget blev det alltså nej för Marias del, men hon stänger absolut inga dörrar för framtiden.

– Någon gång i framtiden kanske, men nej inte än. Jag är inte redo för uppgiften än, säger hon till Hänt och fortsätter:

– All respekt till dem som sätter sig i de där båsen, under den tidspressen som det är. All beundran till dem som vågar slänga sig ut och vågar och visa sig bristfälliga liksom.

ALLA MOT ALLA

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons