ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Forsblom plockas bort – nu bekräftar hon beslutet

07 okt, 2022 
Tidigare i år fick vi se Nyhetsmorgon-profilen Maria Forsblom i ett helt nytt program på TV4: Secret song.
Men någon mer säsong av programmet blir det inte – nu berättar Maria för Hänt om beslutet.
Annons
Anna Brolin om pussbilden med Maria ForsblomBrand logo
Anna Brolin om pussbilden med Maria Forsblom

Det var i januari i år som stora underhållningsprogrammet Secret song kom till Sverige. Programidéen går ut på att kända gäster ska överraskas med sång av sina nära och kära samt kända artister.

Det är många känslor i omlopp under detta program som programleddes av den älskade TV4-profilen Maria Forsblom, 36.

I programmet fick vi se gäster som bland andra Anis Don Demina, Charlotte Perrelli, Eric Saade, Suzanne Axell, Titti Schultz och Kristin Kaspersen. Gästerna blev otroligt överraskade när de satt i sin fåtölj och överraskningarna bara vällde in.

Men blir det någon mer säsong av programmet? Nu berättar Maria för Hänt hur det ligger till.

Nyhetsmorgon görs om helt – blir 2 timmar längre

När vi når Maria har hon precis varit hos frisören, det blev den vanliga frisyren, men utväxten är nu borta och topparna är klippta.

Annons

– Ja, det var skönt, säger Maria om frisörbesöket.

Maria är utvilad och redo för en spännande höst på TV4. Hon har nämligen varit i Marbella nyligen på semester med familjen. Men nu är semestern över och det är bara att kliva på jobbet igen.

På måndag är en historisk dag för Nyhetsmorgon. Då blir nämligen sändningarna två timmar längre, veteranen Malou von Sivers gör comeback och man byter programledare efter halva programmet. Det här innebär däremot inte några större förändringar för Maria. Hon kommer fortsätta köra programmet själv på söndagar och ibland även vardagar tillsammans med Anders Pihlblad.

Marias besked om Secret song – därför görs inte säsong 2

Maria har jobbat på TV4 i 20 år och har därmed haft ett och annat uppdrag på kanalen. Förra året stod det klart att hon skulle få leda programmet Secret song och glädjen var total.

Annons

– Det känns jättekul att få leda Secret Song Sverige! Det är ett varmt, positivt och känslosamt program. Efter inspelningarna var det många medverkande som sa att det är just ett sådant program vi behöver nu efter en lång tid av mörker, sa Maria när inspelningarna var klara.

Sedan dess har många undrat om det blir en andra säsong av programmet. Om man hade önskat det kommer man tyvärr bli besviken nu. Det blir nämligen ingen mer säsong.

– Nej det blir det inte och nu skulle jag ändå inte hinna med det heller för nu är det mycket andra grejer som händer istället – som jag också är jättepepp på. Det är alltid kul när man får frågan om nya program. Så nu är det ett annat program till hösten, förklarar Maria för Hänt.

Maria Forsblom om framtiden på Nyhetsmorgon

Vilket program det gäller kan Maria tyvärr inte berätta än.

Annons

– Jag tror inte att det är utannonserat så jag kan inte säga så mycket om det. Men det är för mig ett helt nytt område som jag känner stor beundran för dem som ger sig in i det. Sedan så hoppas jag att jag lär mig jättemycket och kommer få det roligt med de personerna som är med.

Programmet är inget som sänds live och inspelningarna drar igång nu i dagarna redan. Detta kommer dock inte hindra Maria från att köra på med Nyhetsmorgon.

– Jo, det här är lite inspelningar till och från, så det kommer jag hinna med också, säger Maria och syftar på att hon hinner med Nyhetsmorgon ändå.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons