LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Öfvergård tillbaka i tv-rutan – efter brutna kontraktet

05 aug, 2022 
Anders Öfvergård
I fjol avbröt TV4 kontraktet med programledaren Anders Öfvergård.
Men nu är han tillbaka i tv-rutan!
Annons
Mattias om bråket med Anders Öfvergård tittarna inte får se: ”Skitförbannad”Brand logo
Mattias om bråket med Anders Öfvergård tittarna inte får se: ”Skitförbannad”

Det var i fjol som TV4 meddelade att de brutit sitt kontrakt med programledaren Anders Öfvergård. De avsnitt som redan var inspelades sändes ändå och säsongens Robinson blev därför det sista tittaren fick se av Anders.

I kommentarsfält på sociala medier har man kunnat läsa att flera tittare saknar Anders, men nu behöver de inte vänta längre på en comeback från programledaren.

Nu tycks han nämligen vara tillbaka i tv-rutan. Anders kommer nämligen att vara en av de tävlande i Alla mot alla som i vanlig ordning programleds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

Han kommer tävla tillsammans med flera välkända ansikten som Sanna Lundell, Tony Irving och Magnus Betnér.

Programmet har premiär den 29:e augusti.

Annons

Anders lämnade Kanal 5 för konkurenterna

Anders hade under många år uppdrag på Kanal 5 – som bland annat det populära programmet Arga snickaren, Arga restaurangen och Nybyggarna. Men under 2017 stod det klart att han lämnade kanalen för att gå över till TV4 där han programledde Fuskbyggarna. Året därpå blev han tillfrågad att ta över överlevnadsprogrammet Robinson som han sedan dess har ägnat sig åt.

Tills i fjol då TV4 bröt kontraktet. I samband med att nyheten släpptes kunde de även bekräfta vilken som tar över det ärofyllda uppdraget att ta över Robinson efter Anders. Och det visade sig vara ingen mindre än Petra Malm, 45, känd från Elitstyrkans hemligheter.

Men det är inte bara en ny programledare som blir nytt för kommande säsong av programmet. Samtidigt presenterades nyheten att det istället för en säsong kommer det numera bli två – en höstsäsong och en vårsäsong. Ännu mer Robinson tackar väl ingen nej till?

Tillbaka – efter långa tystnaden

Sedan dess har det varit tyst från Anders. Han har inte synts till i några tv-program och även hans sociala medier har uppdaterats synnerligen lite sedan beskedet att kontraktet brutits kom.

Och nu är programledaren alltså tillbaka hos konkurenterna på Kanal 5 ytterligare en gång. Men denna gång i en annan skepnad – som tävlande och inte som programledare.

Här är tävlingsparen i Alla mot alla

  • Bea Uusma och Magnus Betnér
  • Hanna Hellquist och Jonatan Unge
  • Clara Henry och Tony Irving
  • Kalle lind och Ina Lundström
  • Messiah Hallberg och Kajsa Grytt
  • Amanda Ooms och Niklas Källner
  • Amie Bramme Sey och Markus Krunegård
  • Anders Öfvergård och Sanna Lundell

Premiären sänds den 29 augusti.

FOTO: TT

Annons