TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför syns inte Sami Nikulas 15 år yngre flickvän – nu berättar hon

17 aug, 2022 
Sami Nikula
Sami Nikula fann kärleken i Nataliie Bonnevier efter skilsmässan från Matilda Nikula.
Nu avslöjar Nataliie sanningen bakom beslutet kring att hon inte syns i Familjen annorlunda-profilens sociala medier.
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikolaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikola

Sami Nikula, 49, blev ett välkänt ansikte för det svenska folket då han medverkade i Familjen annorlunda. I programmet fick tittarna då följa niobarns-pappan Sami och hans dåvarande fru Matilda Nikula, 38, som han har sju av sina nio barnen med. Sami och Matildas kärlekssaga fick däremot ett slut och paret ansökte om skilsmässa för ett par år sedan.

Idag lever Matilda på Gotland med ex-makarnas yngsta son Franz medan Sami bor kvar i Hallstahammar. Matilda har tidigare berättat för Hänt om beslutet kring att flytta till just Gotland.

– Det har alltid varit naturligt för mig att vara här. Det här har alltid varit mitt ställe där jag känner mig hemma. I samband med en separation, där man helt plötsligt ska leva ett helt annat liv än vad man varit van vid, så kände jag att Hallstahammar var fel ställe för mig att vara på. Man måste liksom hitta ett nytt liv när man har separerat och det kände jag inte riktigt att jag hittade i gamla hemorten. Det kändes som att jag behövde nystart på ett annat ställe, sa hon då.

Annons

Sami Nikulas stora kärlekslycka med fästmön Nataliie

Även i Samis liv har det skett saker sedan skilsmässan. Han har nämligen funnit kärleken på nytt och det visade sig vara Nataliie Bonnevier som stulit hans hjärta. Paret träffades flera år innan känslor uppstod, detta då de har döttrar som går i samma klass.

– Vi har ju alltså varit vänner i över tre år. Jag lärde känna henne då strax efter att skilsmässan blev officiell, jag gick ju på föräldraledighet då. Vi träffades nere vid badet, har Sami berättat för Hänt.

Sami har även förklarat varför han inte vill gifta sig med den 15 år yngre flickvännen, trots att paret är förlovade. Det visade sig att Sami svurit en ed gällande att aldrig gifta sig igen, efter den turbulenta skilsmässan.

Därför syns inte Nataliie i Samis sociala medier

Sedan Familjen annorlunda slutade sändas på tv har följarna kunnat hänga med i Samis vardag via sociala medier. På Instagram delar han flitigt med sig av bilder från sitt liv. Någon som däremot inte syns allt för ofta är just Nataliie, vilket är något som en följare nu reagerat på.

”Var har din flickvän tagit vägen?”, skriver en följare under en bild i Samis Instagram-flöde.

Det visar sig finnas en viss anledning till varför Nataliie inte är med på bilderna och den avslöjar hon nu själv.

”Jag finns med. (även om jag inte syns med på Instagram så ofta) är inte den som vill stå i centrum, synas och höras”, svarar Nataliie i en kommentar.

Foto: Instagram

Annons