Därför stoppas Bianca Ingrossos flytt – efter uppbrottet från Phillipe Cohen

Tv-profilen Bianca Ingrosso har en ljusgrön blus.

Bianca Ingrosso gjorde nyligen slut med pojkvännen Philippe Cohen. Nu avslöjar hon att flytten till den nya lyxlägenheten stoppas – bara dager efter uppbrottet.
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen
0:34

Efter reklamen: Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

(0:34)

Slå på ljud

Efter att det länge har spekulerats i om Bianca Ingrossos, 27, och Phillipe Cohen, 28, gjort slut bekräftade Bianca nyligen att paret inte längre är tillsammans.

Bianca avslöjade uppbrottet i podcasten Två meter dumheter, som drivs av Emilio Araya och Rosanna Charles.

– Alltså för er som inte vet, Bianca is single and ready to fucking mingle, sa Emilio i podden.

– And horny, horny, svarar Bianca utan att förneka vännen Emilios uttalande.

Biancas stora lyckan – efter uppbrottet från Philippe

Bianca bekräftade även uppbrottet under en frågestund på sin Instagram där en följare om hon är singel, där hon svarade kort och gott:

”JA”.

Hennes följare passade även på att fråga hur hon mår nu efter uppbrottet och under frågestunden på Instagram Bianca att berätta att hon mår bra och att hon känner ett sånt pirr för livet nu.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skriver Bianca på Instagram och fortsätter sedan:

”Jag njuter verkligen av allting just nu. Så jag ser mest fram emot att få leva och vara lycklig”.

Benjamin Ingrosso om sommaren med Freja Winther: ”Bästa i mitt liv”

Se klippet här!

Flytten stoppas – Bianca ord om lägenheten

I höstas berättade Bianca att hon hade köpte en ny lyxlägenhet som är hela 300 kvadratmeter stor på Östermalm i Stockholm. Tanken var att både Bianca och Philippe skulle flytta in, men så blev det ju inte.

Trots att Bianca och Philippe nu inte längre är ett par har Bianca berättat att flytten till den nya lyxlägenhet blir av.

Under en frågestund på Biancas Instagram som en följare frågade hur det går med den nya lägenheten. Bianca avslöjar då att den stora inflyttningen nu stoppas upp då hon har valt att skjuta upp renoveringen av lägenheten något.

”Familjen bor ju där nu och jag sköt upp renoveringen med 3 månader så de slapp bo på hotell (såklart) men renoveringen ska väl börja snart och vi börjar också bli klara med renderingen.”, skriver hon på sin Instagram.

Nu har även mamma Pernilla Wahlgren, 54, och storebror Oliver Ingrosso, 32, flyttat in med Bianca tills deras egna hem är klara för inflytt.

FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN