Bonde söker fru-profilerna stoppas från Nyhetsmorgon

Linda bonde söker fru

Snacket kring Bonde söker fru 2022 är i full gång.
Under gårdagen gästade Linda Lindorff och en av årets bönder Nyhetsmorgon för att prata om den kommande säsongen.
Men varför saknades några av Bonde söker fru-profilerna? Hänt vet svaret!
Tittarna rasar efter oansvariga händelsen i "Bonde söker fru" – Se klippet här
0:60

Efter reklamen: Tittarna rasar efter oansvariga händelsen i "Bonde söker fru" – Se klippet här

(0:60)

Slå på ljud

Startfältet för årets säsong av Bonde söker fru 2022 är släppt och i höst kan tittarna förvänta sig ännu en het sommar bland bönderna och de modiga brevskrivarna.

När Hänt pratade med programledaren Linda Lindorff, 50, avslöjade hon att det kommer en överraskning i den kommande säsongen.

– Det kommer att komma en överraskning som jag ska berätta om snart. Det kommer kanske att ställa till det lite… fast på ett bra sätt, berättar Linda Lindorff.

Detta väntar vi spänt på att få veta vad det är!

Detta har de 16 säsongerna resulterat i

Bonde söker fru är en riktig långkörare och en stor favorit hos många hemma i tv-sofforna. De är nu inne på sin 17:e säsong i ordningen och i Nyhetsmorgon berättar de att säsongerna genererat hela 17 bröllop och 35 barn!

Ett av dessa par är Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson som fann varandra under inspelningen av programmet 2020. De är nu sambos på Pontus gård och har i våras fått en liten dotter, Iselin.

Det var under onsdagen som programledaren Linda Lindorff tillsammans med en av årets bönder, Jon-Krista Jonsson, 29, gästade Nyhetsmorgon för att prata om årets Bonde söker fru.

Därför saknades Bonde söker fru-profilerna i Nyhetsmorgon

Under onsdagen publicerade Lisa en story på Instagram där hon pikade sina följare att de skulle kolla på Nyhetsmorgon för en överraskning. Något som kanske gjorde följarna besvikna var att varken hon eller sambon Pontus dök upp i rutan. Nu berättar hon varför.

– Som ni kanske misstänkte så var det meningen att vi skulle dyka upp i Nyhetsmorgon när de presenterade årets bönder i Bonde söker fru. Men teknikens under gjorde så att vi inte kunde koppla upp oss. Vi ville bara säga stort lycka till, till alla bönder i år. Och är du singel och intresserad av nån av årets bönder tycker jag att du ska ta chansen och söka. Det kan ju faktiskt bli lika bra som det blev för mig och Pontus. Vi har ju fått den här lilla guldklimpen, Iselin, berättar Lisa på sin Instagram.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN