LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför slutar Hanna och Lina Hedlund med podcasten LattasDöttrarPodden

06 jun, 2021 
AvLovisa Ström
Lina & Hanna Hedlund
I över ett års tid har systrarna Hanna och Lina Hedlund haft podcasten LattasDöttrarPodden ihop, men i ett inlägg på Instagram berättar de nu att de valt att lägga den på hyllan.
”Allt har sin tid”, skriver de.
Annons
Hanna Hedlund och Martin StenmarckBrand logo
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Lina Hedlund är ett av Sveriges kändaste syskonpar och är idag väldigt nära vänner. Men så har det inte alltid varit. I Malou efter tio berättar de om deras likheter och olikheter, och hur relationen har förändrats genom åren.

– Vi är ganska lika på insidan. Vi har ju samma moralkompass skulle jag säga. Vi har ju värderingar som är lika och pratar samma språk, säger Hanna bland annat innan Lina fyller i:

– Men när vi var små så umgicks vi inte. Hanna var äldre och jag var ganska introvert medan Hanna var extrovert.

Men på senaste tiden har systrarna haft podcasten LattasDöttrarPodden ihop. Podcasten har blivit väl mottagen bland lyssnare och även systrarna har njutit av att få göra den ihop. Men nu meddelar de att de bestämt sig för att ta en paus.

Därför startade systrarna Hedlund podcasten LattasDöttrarPodden

Hanna och Lina har försökt jobba tillsammans tidigare i sina karriär men dessvärre har det inte blivit helt okomplicerad. Men för drygt ett år sedan bestämde de sig trots det för att starta en podd ihop, och den gången gick det betydligt bättre.

Annons

– Vi har ju pratat om de här med podd innan och så plötsligt fick vi så mycket tid nu med corona, så då sa Hanna att "ska vi inte starta då?". Men jag var lite tveksam och kände att jag ville ha mitt varför, berättar Lina i intervjuprogrammet.

Men tillsammans hittade de sitt varför och bestämde sig tillslut för att starta podden som fick namnet LattasDöttrarPodden efter deras pappa.

Hanna och Lina Hedlund tar en paus

Men nu har Lina och Hanna bestämt sig för att stänga det kapitlet. Iallafall för ett tag. I ett inlägg på Instagram skriver Hanna:

”Allt har sin tid...Tyvärr så har nya projekt gjort det svårt att få till tid för LattasDöttrarPodden de senaste veckorna, så vi har beslutat oss för att ta en paus, över sommaren eller längre, vi får se...Men om läget tillåter kommer vi genomföra våra allsångskvällar i Hårga i slutet av Juli eller Augusti! Håll utkik här för info när vi vet om de öppnar upp i sommar eller ej.Tack till alla er som har lyssnat och till alla våra fantastiska samarbetspartners under tiden. Hoppas att vi hörs och ses igen! Kram”

Och i kommentarsfältet stöttas de av följarna trots att många såklart tycker det är tråkigt.

”Så synd men klokt tänkt trevlig sommar hopp”, skriver bland annat en person.

”Tack för en bra podd och glad sommar! Hoppas ni kommer tillbaka snart!”, skriver en annan.

Annons