ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Därför saknas Sigrid Bernson i Let's dance – sanningen bakom försvinnandet

28 feb, 2022 
https://image.hant.se/lovisa-byline.jpg?imageId=7617233&x=0&y=0&cropw=89.74358974359&croph=100&width=1318&height=1318Lovisa Ström
Sigrid Bernson, Let's dance
Sigrid Bernson har varit en stor favorit i Let's dance under många säsonger, men i år kommer hon inte att vara med.
Nu berättar TV4 hur det kommer sig.
Annons
Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden
Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden

Sigrid Bernson har många strängar på sin lyra. Genom åren har hon byggt sig en stark fanskara både genom sin dans och sång.

Sigrid har bland annat medverkat i TV4:s dansprogram Let's dance i många år och har med tiden blivit en stor tittarfavorit.

År 2014 vann hon tävlingen tillsammans med Benjamin Ingrosso. Tre år senare tävlade hon med Samir Badran och 2019 tävlade hon med nuvarande pojkvännen Robin Bengtsson.

Snart drar Let's dance igång med ännu en säsong. Men kommer tittarna att få se Sigrid i programmet den här gången?

Sigrid Bernsons egna ord om sin medverkan i Let's dance

Sigrid har inte medverkat i tävlingen sedan 2019 och många av hennes fans har undrat varför.

Men trots att hon inte medverkat på ett tag verkar hon inte känna sig klar med programmet, något som hon gjorde tydligt under en frågestund på Instagram för ett tag sedan.

Annons

Är du färdig med programmet Let's dance?”, skrev nämligen en följare varpå Sigrid svarade:

Nej, tar en paus.

När Hänt pratade med profilen om en eventuell comeback på dansgolvet avslöjade hon även att hon har en dialog med TV4 varje år.

– Jag får se litegrann, jag har en dialog med dem varje år, förklarade hon då.

Därför saknas Sigrid Bernson i Let's dance – sanningen bakom försvinnandet

Och snart drar den nya säsongen av programmet igång!

TV4 har avslöjat alla deltagare, och med på listan finns bland annat Mia Parnevik, 54, Marie Mandelmann, 57, och Eric Saade, 31.

Men i samband med att kanalen har avslöjat vilka kändisar som ska vara med har de också avslöjat vilka proffsdansare som är med i år. Och de tittare som hoppats på att Sigrid skulle göra en comeback kan komma att bli besvikna.

Annons

Det har nämligen visat sig att Sigrid inte kommer att vara med i Let's dance det här året heller, och i ett meddelande till Hänt förklarar TV4 varför.

”Det varierar från år till år vilka dansare som är med i Let's dance”, hälsar Fia Fång, exekutiv producent för programmet.

Men det är inte den enda tittarfavoriten som saknas. De som hoppades på att se Calle Sterner i programmet blir även de besvikna, detta då han inte heller komma att vara med.

FOTO: TT

Annons