LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför saknas Plura Jonsson i Så mycket bättre

19 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Plura Jonsson
I sista avsnittet av Så mycket bättre åker alla artister iväg på en fotografering, men Plura Jonsson blir kvar hemma.
Nu berättar TV4 varför Plura saknades.
Annons
Allt om Plura JohnssonBrand logo
Allt om Plura Johnsson

Årets säsong av succéprogrammet Så mycket bättre har kommit till sitt slut, och artisterna som är med och knyter säcken i år är Plura Jonsson, Jakob Hellman, Tove Styrke, Loreen, Helen Sjöholm, Markus Krunegård, Ana Diaz och Alexander Newkid Ferrer. Sista avsnittet för säsongen sänds nämligen under lördagen, och dagen till ära har Tove fixat en liten överraskning till gänget.

Sway-sångerskan har nämligen förberett en fotografering till gruppen där hon tänker att alla ska ta en gruppbild iklädd varsin bröllopsklänning.

– Jag har en sån stark kärlek till brudklänningar, och det är inte att jag är besatt av giftermål utan tvärtom typ. Senaste gången jag var på Gotland så filmade jag en musikvideo som gick ut på att jag sprang iväg från mitt bröllop och sprang tillbaka till mig själv. De här puffiga brudklänningarna blev som en symbol för någon sorts revolt mot vad som kanske förväntas av en, förklarar hon innan hon fortsätter:

Annons

– Jag hoppas verkligen att alla går med på det här. Det är ju en konstig grej att sätta på sig en bröllopsklänning, och det är ju kopplat till så mycket olika grejer för folk. Men det är alltid så spännande när folk provar en brudklänning för första gången.

Gruppbild utan Plura

Artisterna blir mycket överraskade av idén, och när de är klara med fotograferingen berättar de vad de tyckte om aktiviteten.

– Jag trodde aldrig att det skulle vara idag som jag skulle få testa en bröllopsklänning för första gången, säger bland annat Helen.

– Det här var the time of my life och det är så tråkigt att det ska sluta nu, säger Loreen.

Men när de ska genomföra fotograferingen är det någon som saknas. Plura är nämligen inte på plats, och nu berättar TV4 varför.

Därför saknas Plura Jonsson i SMB

Det är TV4:s press och pr-ansvariga Amanda Hjärtmyr som berättar varför Eldkvarn-artisten inte var på plats med de andra på fotograferingen. I ett meddelande till Hänt skriver hon:

Annons

”Plura var hemma på Gåsen och skrev ihop låten han framförde i huset under middagen.”

När alla testade sina bröllopsklänningar satt Plura nämligen och skrev en låt.

– Veckan börjar gå mot sitt slut och jag har då tänkt att summera denna vecka i en liten sång som jag precis har satt ihop. Och den låten tänkte jag framföra när gänget kommer tillbaka från sitt lilla uppdrag som de varit på lite senare, berättar Plura.

Sagt och gjort. När alla var tillbaka framförde Plura sin låt, och som väntat gjorde den minst sagt succé hos de andra.

Annons