Verkliga orsaken till Laila Bagges plötsliga frånvaro i Rix Morronzoo

Laila Bagge.

Laila Bagge jobbar som radiopratare på Rix Morronzoo och är aktuell i den kommande serien Svenska powerkvinnor.
Men den senaste tiden har hon saknats i studion och bloggen har ekat hom.
Nu berättar Laila varför hon har försvunnit helt.
Slå på ljud

Laila Bagge, 48, slog igenom för svenska folket när hon kom in som den nya Idol-jurymedlemmen 2008. Sedan dess har hon varit med i Let's dance, lett programmet Made in Sweden, lanserat eget vin och sedan 2015 har hon varit permanent radiopratare på Rix Morronzoo. 2018 fick Laila en egen realityserie på Viafree – Lailaland.

Laila var tidigare gift med musikproducenten Anders Bagge under åren 1994-2001 och därefter hade hon ett kortare förhållande med Mason Pitts, som hon fick sitt första barn med, sonen Liam.

Under 2009-2014 var Laila gift med Niclas Wahlgren. Det forna paret träffades när de båda var med i Let's dance och 2011 fick de sonen Kit. Idag har Laila ett förhållande med den arton år yngre mannen Korosh Kananian, 30.

Kärleken till pojkvännen Korosh

FLYTTAR Därför lämnar Jocke och Jonna Sverige

I en intervju med Amelia från förra året berättar Laila att det fortfarande kittlas i magen med Korosh.

– Till en början älskade förstås media att skriva om vår åldersskillnad. Men efter fem år har olyckskorparna äntligen slutat kraxa. Nu känns det jävligt skönt! Jag har aldrig varit tillsammans med någon så här länge utan att känna att vi måste ”åtgärda något”. Ofta har man en treårskris, eller femårskris. Men inte nu. Det pirrar fortfarande i magen! Jag har aldrig varit så lycklig som nu, säger hon.

I förra veckan avslöjade författaren Camilla Läckberg, 46, att hon är på gång med en ny realityserie – Svenska powerkvinnor. I serien kommer vi få följa fem kända kvinnors vardagsliv bland andra Laila, Camilla själv, Keyyo, 24, Antonija Mandir, 25 och ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh, 41.

Laila berättar om uppehållet på bloggen

För ett tag sedan skrev Laila på sin blogg om att hon inte mådde bra.

Jag har jobbat för mycket och inte lyssnat på kroppen. Jag har känt att det varit för mycket men kört på ändå! Kroppen har sagt ifrån men jag har inte lyssnat vilket jag nu får äta upp”.

Efter inlägget har hon varit tyst på bloggen och i sociala medier. Laila Bagge har även saknats i Rix Morronzoo, där hon annars medverkar varje vardag.

I ett nytt inlägg bryter Laila tystnaden och avslöjar orsaken till sin plötsliga frånvaro.

Jag vill bara kika in här lite snabbt och säga att jag tagit en kort liten paus på ett par dagar från sociala medier. Måste vila upp mig ordentligt nu så jag laddar batterierna ordentligt.”

Hon fortsätter:

Ni är alla fantastiska som följer mig här! Och vill tacka er för att ni hänger med mig i allt jag gör. Snart kommer det nya inlägg och jag har så mycket nya saker att berätta och visa för er”, skriver Laila på sin blogg.

Under fredagsmorgonen återvände Laila Bagge till sitt jobb på Rix Morronzoo så det verkar som att hon är på bättringsvägen!

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges pik till Filip Lamprecht om dansen i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Så blir nya realityserien Svenska powerkvinnor – alla som är med

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!