LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför saknas Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon – TV4 om försvinnandet

27 nov, 2020 
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist
Foto: TT/Instagram
Jenny Strömstedt saknas i Nyhetsmorgon-studion.
Bredvid sig har Steffo Törnquist istället Sofia Geite.
Nu avslöjar TV4 sanningen om förändringen i programledarnas scheman.
Annons
Fem anledningar att älska Jenny StrömstedtBrand logo
Fem anledningar att älska Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt har länge varit ett välkänt ansikte för TV4-tittarna. På kanalen har hon under årens gång synts i flera olika program men kanske är det främst som parhäst med Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon, som vi känner igen henne.

Jenny och Steffo har kommit att bli en duo som stora delar av svenska folket börjar sin morgon med. Det har blivit både lättsamma och tyngre stunder i studion när duon lett skutan.

Jenny Strömstedts framtidsbesked för Tillsammans med Strömstedts

Ett annat program som Jenny har på kanalen är Tillsammans med Strömstedts som idag är ett av TV4:s absolut mest älskade underhållningsprogram. Där får tv-tittarna följa med Jenny och hennes make Niklas Strömstedt, 62, när de besöker andra svenska kändispar och diskuterar relationer. Det blir ofta personliga samtal i programmet där även Jenny och Niklas öppenhjärtat berättar om sina problem eller framgångar i sitt egna förhållande.

Annons

Nu står det klart att det blir ytterligare en säsong av parets egna serie. På Instagram berättar nämligen Jenny att hon var i full gång med inspelningarna.

”Sista inspelningsdagen för den här säsongen av Tillsammans med Strömstedts. Premiär v.8! dessvärre också sista tidiga morgonen uppallad på kuddar på en toalett på ett hotellrum med Linda Färnström. För i år i alla fall..., skriver Jenny till en bild på sig och make up-artisten.

Därför splittras Jenny och Steffo i Nyhetsmorgon

Inlägget publicerades i onsdags men trots att den sista dagen av inspelningen var klar så saknades Jenny plötsligt i Nyhetsmorgon. När TV4-tittarna slog på tv:n på torsdagsmorgonen var det istället Sofia Geite, 37, som satt bredvid Steffo i studion. Likadant såg det ut under fredagsmorgonen. Nu berättar TV4 anledningen till att Steffo och Jenny denna vecka inte sänt programmet ihop.

”Jenny har varit på inspelning för Tillsammans med Strömstedts vilket påverkat hennes medverkan i Nyhetsmorgon. Men hon är tillbaka som vanligt på lördag”, skriver Mia-Li Hallengren, pressansvarig för Nyhetsmorgon i ett meddelande till Hänt.

Annons