Därför saknas Gry Forssell i studion – efter dotterns sjukdomsbesked

Gry Forsell & dottern Nikki

Gry Forsell har sänt morgonshowen Gry Forsell med vänner i 16 år.
Nu berättar hon varför hon plötsligt inte kan vara i studion.
– Fara, säger hon.
Slå på ljud

Tv- och radioprofilen Gry Forsell har varit i rampljuset i många och år firade bland annat 16 år på Mix Megapol i slutet av oktober. Genom åren har hon haft flera programledarjobb i både tv och radio, men oavsett vilka jobb hon hoppat på har man sedan 2004 alltid fått höra hennes ljuva stämma i Gry Forsell med vänner som sänds varje vardagsmorgon.

Programmet innehåller allmän underhållning, nyheter och intressanta intervjuer och under fredagen var det bland annat Öppna din dörr-artisten Tommy Nilsson som gästade programmet. Under intervjun pratade de om hans nya musik, hans karriär som röstskådespelare, miljöfrågor, politik och eget ansvar.

– Det jag kan göra är ju att tänka själv och sen skicka ut mina tankar i min musik, säger han om nya musiken innan han fortsätter:

Thomas de Paulas kärlekshyllning till Tilde de Paula

– Jag tror inte man ska underskatta det här lilla man kan göra själv. Det låter ju fånigt, men allt ifrån sopsortera till att tänka till när man köper ny bil eller vad man nu gör. Vi måste börja tänka själva och det gäller ju pandemin också. Vi måste börja ta ansvar helt enkelt.

Gry tackade Tommy flera gånger för hans medverkan i programmet, men under intervjun var det något annat som inte stod helt rätt till. Gry var nämligen inte i studion tillsammans med de andra kollegorna. Nu berättar hon varför hon beslöt sig för att inte komma.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför saknas Gry Forsell i studion

Under fredagen kunde inte Gry åka till radiostudion och sända Gry Forssell med Vänner från Mix Megapol-studion som vanligt. Istället blev hennes kök hemma i Enskede en radiostudio så hon kunde genomföra sändningen ändå. Nu berättar hon varför hon plötsligt beslöt sig för att stanna hemma.

– Jag sitter och sänder programmet hemifrån i mitt kök idag för Nikki är lite förkyld och då, bara för att ta det säkra före det osäkra, så har jag fått hem all min sändningsutrustning och försöker ratta allt hemifrån, säger hon innan hon fortsätter:

– Nu har precis Nikki kommit och tagit frukost och nu har också Alex vaknat, så sakta men säkert börjar familjen komma till liv. Bosse ligger på sin bädd och snarkar. Det har han gjort hela morgonen.

Hon berättar att dottern Nikki varken har feber eller hosta, men att hon ändå vill vara hemma för att se åt vilket håll hennes förkylning kommer gå åt för att inte utsätta någon annan för fara.

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Laila Bagge i Rix Morronzoo – ersätts av Sofia Wistam

LÄS OCKSÅ: Gry Forssell om maken Alex känslor – efter beslutet för barnen

SENASTE NYTT!