TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknas Laila Bagge i Rix Morronzoo – ersätts av Sofia Wistam

03 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Laila Bagge
Många lyssnare har reagerat på att radio-profilen Laila Bagge numera saknas i Rix Morronzoo.
Här är anledningen till att hon ersätts av Sofia Wistam.
Annons
Laila Bagges nya ord om krossade käken – efter allvarliga olyckanBrand logo
Laila Bagges nya ord om krossade käken – efter allvarliga olyckan

Tv- och radioprofilen Laila Bagge har haft ett händelserikt liv på senaste tiden. För bara ett par veckor sedan oroade hon många efter att ha varit med om en dramatisk olycka i hemmet. Det var när hon var på väg för att göra sig iordning för jobbet som det obehagliga hände.

På sin blogg har hon berättat hur hon kände sig illamående och yr när hon vaknade och därför bestämde sig för att ta sig till badrummet för att dricka vatten. Kort därefter blir det svart. Laila hittas sedan av sin pojkvän Korosh Kananian och blev därefter förd akut till sjukhus i en ambulans.

”Det visar sig att när jag slog i ansiktet så spräckte jag hakan och slog även av delar av två tänder. Det var ju som ni förstår inte tal om att åka till jobbet. Istället blev det att åka ambulans till sjukhuset”, skrev hon på bloggen.

Idag mår Laila bättre, men nu är det istället många som reagerar på att hon saknas i Rix Morronzoo där hon annars brukar vara programledare. Det är under ett inlägg på deras Instagram som lyssnarna uttrycker sin oro.

Annons

”Var är Laila?”, skriver en.

”Vi saknar vår kära Laila”, skriver en annan.

Därför ersätts Laila Bagge

Nu berättar Alma Shapiro, programassistent för RIX MorronZoo, varför Laila Bagge saknas i radioprogrammet.

”Laila ska vara ledig i resten av veckan, hon har alltid en extra vecka ledigt på hösten och en på våren. Ett helt vanligt höstlov och hon är tillbaka på måndag igen!”, skriver hon.

Och på sin blogg skriver även Laila om sin ledighet. Hon berättar att det på grund av omständigheterna inte blir som det brukar i år, men att hon ändå kommer njuta av ledigheten och att få vara med sin stora kärlek Korosh.

”Nu är Kit hos sin pappa igen och jag har en barnfri vecka. Jag har faktiskt tagit ledigt resten av veckan från radion. Brukar vara ledig och resa bort nån vecka den här tiden varje år men nu blev det ingen resa. Däremot så ville jag ändå vara ledig. Bara vara hemma med Korosh. Det är viktigt att det är vi två också och inte bara företaget familjen hela tiden.”

Medan Laila är borta är det istället Sofia Wistam som hoppar in i programmet.

Annons