ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elisabeth ”Bettan” Andreassen stoppas från Bingolottos nyårskväll

15 dec, 2021 
Lotta Engberg och Bettan
Bingolotto så här i jul- och nyårstider är en lång och älskad tradition hos det svenska folket.
Många förknippar programmet med underhållning och Lotta Engberg. Men nu stoppas Lottas vän från att uppträda på Bingolottos nyårskväll.
Orsaken? Det avslöjar kanalen i ett meddelande till Hänt!
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta EngbergBrand logo
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

Bingolotto är ett älskat tv-program där svenska folket får chansen att vinna fina priser och samtidigt avnjuta aktuell underhållning. Tv-programmet sänds året om, men når sin kulmen så här års när den magiska juletiden och det nya året står för dörren.

Sedan augusti 2020 har schlagerartisten och tv-profilen Lotta Engberg, 58, programlett den folkkära underhållningen, som sänds i TV4, tillsammans med den kända magikern Stefan Odelberg, 47.

Bingolottos nyårsfirande 31 december 2021 – här är gästerna

Så vad kan vi egentligen förvänta oss av årets nyårsspecial i Bingolotto? Förra året fick Lotta Engberg sällskap i tv-rutan av sambon Mikael Sandström, 63, känd som doktor Mikael från Nyhetsmorgon.

Doktor Mikael kommer att gästa även årets upplaga av Bingolottos nyårsfirande.

Vilka fler gäster kommer att vara på plats? Young Royals-skådespelaren Omar Rudberg, 23, besöker studion och tv-kocken Zeina Mourtada, 39, kommer att stå i för den härliga nyårsmaten.

Annons

Musikunderhållningen står bland annat dansbandet Sven-Ingvars, sångfågeln Sarah Dawn Finer, 40, och amerikanska musikgeniet Joshua Radin, 47, för.

Bettan från Kikki, Bettan & Lotta stoppas från att uppträda

Någon som också skulle ha gästat Bingolottos nyårsfirande är Elisabeth Andreassen, 63. Alltså Lotta Engbergs före detta dansbandskollega från kända musikgruppen Kikki, Bettan & Lotta.

Nu kan Hänt dock avslöja att Lottas vän Bettan stoppas från att gästa nyårsprogrammet.

Därför stoppas Lotta Engbergs vän från Bingolotto

Varför saknas Bettan i Bingolottos nyårskväll? Den korta, och inte så otippade, anledningen är coronapandemin. I ett meddelande till Hänt skriver Bingolottos PR-ansvarige, John Sarafian, 53, så här:

Annons

Elisabeth Andreassen har tyvärr fått förhinder på Nyårsafton och ersätts av Omar Rudberg. Beroende på situationen i Norge just nu. Med en skenande smitta tar vi det säkra före det osäkra.”

Men John försäkrar oss fans av dansbandsdrottningen att vi kan vara lugna!

”Bettan kommer till Bingolotto så fort det lugnat sig med Pandemin!”, skriver John avslutande.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, Mathias Otterberg

Annons