Därför saknas Ana Diaz i Så mycket bättre – TV4:s besked om deltagarens frånvaro

Därför saknas Ana Diaz i Så mycket bättre – TV4:s besked om deltagarens frånvaro

Ibland är inte Ana Diaz med under vissa aktiviteter i Så mycket bättre.
Det här är TV4:s svar på varför!
Tre tävlingar Benjamin Ingrosso har vunnit genom åren
Slå på ljud

Den nya säsongen av Så mycket bättre är i full gång och under de senaste lördagarna har tittarna fått se en hel del fantastiska tolkningar från några av Sveriges största artister.

Tillsammans med Markus Krunegård och Plura Jonsson är Ana Diaz en av de tre artister som är med i samtliga program av årets Så mycket bättre.

Ana Diaz har en lång karriär och historia bakom sig. Hon har kämpat för att först komma in i musikbranschen och tänkte ett tag ge upp och bli tandläkare. Men idag är en en stor artist samt har hon även jobbat med och skrivit låtar till internationella stjärnor som Britney Spears, David Guetta, One Direction och Wyclef Jean.

Ana Diaz har tidigare berättat att hon var på väg tillbaka från en utmattning när hon åkte åkte till Gotland för att påbörja inspelningarna. Hon medgav då att de kanske inte var det klokaste, då de intensiva dagarna gjorde att hon på den tredje inspelningsdagen vaknade på sitt rum med ”en helt ny nivå av ångest”.

”Min kropp råmade lite som en ko (ny spännande upplevelse) kunde inte stå upprätt, visste inte vad jag skulle göra så jag ringde Lisa Nilsson, hon kom som ett skott”, skrev artisten på Instagram.

Därefter skulle Ana Diaz uppträda under en lunch, hon skulle göra en tolkning av Markus Krunegårds låt Askan är den bästa jorden.

Ana Diaz.

Anas tankar om otäcka upplevelsen

På Instagram skriver hon om tankarna när hon i efterhand sett avsnittet:

”Det enda min hjärna tänker på när jag ser det, är den morgonen, hur trött och arg på mig själv jag var, att jag så gärna velat vara starkare men man får inte alltid som man vill och jag har lärt mig massor av den här erfarenheten som jag ALDRIG vill vara utan.”

Därför försvinner Ana i Så mycket bättre

Ibland har Ana inte varit med i programmet, exempelvis under någon aktivitet. När Hänt kontaktar TV4 för att få reda på orsaken, skriver producenten att hon kan ha behövt vila.

”Jag minns inte exakt orsaken och vad Ana gjorde den förmiddagen istället. Hon kan ha behövt sova ut eller behövt repa in grejer med bandet eller något annat. Det händer allt som oftast att någon faller bort från aktiviteter”, skriver Martin Nygren, exekutiv producent för Så mycket bättre, i ett meddelande till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Joacim Ricklings hemliga bröllopsplaner med Caroline Kejbert

LÄS OCKSÅ: Därför visade inte TV4 Erik Parai Arnessons slutval i Bonde söker fru

FRÅN FÖRSTASIDAN