RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför saknas Tove i Robinson-finalen – fick inte vara med

07 dec, 2023 
TOVE DALSRYD, ROBINSON 2023
Finalen av Robinson 2023 har gått av stapeln!
Men det var några gamla deltagare som fattades – som inte fick chans att se den rafflande finaltävlingen...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Otäcka scenerna – Robinson-Emilio faller ihop efter lagets svekBrand logo
Otäcka scenerna – Robinson-Emilio faller ihop efter lagets svek

Finalveckan i Robinson 2023 är inne på slut-tampen. I början av veckan var de sju personer. I kvällens final är de bara tre.

Varje dag den här veckan har det varit "vinna eller försvinna" som gäller. I måndagens tävling förlorade Sara Mölldal, 28, och tvingades lämna tävlingen. I tisdagens avsnitt blev det Ylwa Lidén, 66, som fick tacka för sig och i onsdagens tävling blev det Magnus Kannerbro, 53, som förlorade.

– Jag hade ju näringsbrist, så det var ju jättesvårt för mig att stå på den där brädan. Sedan gungade det och så. Det var skitsvårt för mig, förklarade Magnus för Hänt.

Därför saknades de utslagna deltagarna i finalen

Veckorna dessförinnan var också perioder där folk tvingades lämna med kort varsel. Faktum är att Gränslandet stängde och det blev bara Sara som fick vara kvar i tävlingen. Els-Marie Enbuske, 45, Ken Gacamugani, 30, Maria Viscovi Falk, 37, fick packa sitt pick och pack.

Annons

I samma veva var också sagan slut för Daniela Maniscalchi, 39, och på örådet blev det Tove Dalsryds, 30, tur att lämna.

Tove blev den sista som lämnade Robinson innan gränsen drogs. I finalen fick nämligen alla deltagare, som åkte ut efter henne, närvara.

Nu berättar Tove för Hänt om varför hon saknades på finalen.

– Nej men jag flög hem med Ken, Els-Marie, Maria och Daniela. Så vi var ju typ första omgången som flög hem. Vi fick åka hem efter några dagar, men alla som åkte ut efter oss fick vara kvar tills efter finalen.

ROBINSON 2023

Avslöjandet om finalen: ”Fick hälla bensin på veden”

Även om man inte fick se så mycket av de utslagna deltagarna vid finalen så var de ändå där i allra högsta grad och tittade på. Detta kan man se när de firar vinsten.

Annons

Men finalen gick absolut inte som en dans på rosor. Faktum är att de behövde avbryta flera gånger på grund av hårt väder.

– Det tog ju väldigt lång tid att spela in den här finalen för den gick i etapper liksom. Det var ju fyra etapper men det tog ju flera timmar. Det var spännande men det tog väldigt lång tid. De kunde ju inte elda, säger Magnus som satt och såg hela finalen. Han fortsätter:

– Det slutade med att de fick sänka snörena över elden och sedan när inte det funkade fick de hälla på bensin på veden så att de kunde klara av det.

FOTO: TV4

Annons