LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-deltagaren medicinerade bakom kulisserna – det får tittarna inte se

05 dec, 2023 
Robinson 2023
Tiden på Robinson-ön var allt annat än enkel.
Nu avslöjar en av deltagarna att hon fick medicinera flertal dagar, något som produktionen mörkat helt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emilio Mio Vega om sin tuffa barndom: ”Min mamma gick bort i cancer”Brand logo
Emilio Mio Vega om sin tuffa barndom: ”Min mamma gick bort i cancer”

Det har blivit dags för finalvecka i Robinson 2023 och inom några dagar kommer en av deltagarna stå som vinnare. Men först gäller det att ta sig vidare i tävlingarna.

Ylwa Lidén, 66, är en av de tappra som tagit sig till finalveckan, att hon skulle gå så långt i tävlingen hade hon inte kunnat tro.

Robinson-Ylvas okända kamp under inspelningen – berättar allt tittarna inte fick se

I en intervju med Hänt berättar hon nu om tiden på ön och vad tittarna inte har fått se. Det är nämligen en hel del grejer som inte riktigt visats för tittarna.

– Man har ju varit skadad, jag hade en hand som inte fungerade på 12 eller 15 dagar. Det har man inte fått se. Vi är också väldigt plågade av mygg och så där som man inte ser. Skulle man se på våra kroppar så skulle folk kanske förstå hur jobbigt det var men de har ändå fått med det mesta, säger Ylva.

Ylva. Foto: TV4

Vad var det som hände med handen?

– Vi hade en tävling i en hög ställning där vi skulle hänga i armarna. Där klämde jag en nerv under vänster armhåla och tappade då känseln under i alla fingrar utom lillfingret. Jag kunde inte knyta skor eller göra något. Ingen känsel, läkaren sa att det inte var någon fara för känseln kommer komma om en eller två dagar, det var jätteobehagligt men det tog två veckor innan jag fick tillbaka känseln.

Medicineringen bakom kulisserna som aldrig visades

Vid ett tillfälle fick Ylva dessutom medicinera, något som tittarna inte fått veta.

– Jag fick gå på pencillin i sju dagar för jag stack mig på en fiskfena och fick en infektion. De har man inte sett heller, säger Ylva.

Efter inspelningen fick Ylva genomgå en rejäl undersökning, nu riktar hon stort tack till produktionens läkare Annika.

– Hon hade stenkoll på oss hela tiden, hela programmet. Och sen kom hon då för att ta en sista vikt, talade om för oss att vi hade fri tillgång till mat men borde äta lite långsamt och så där. Hon tog även puls och blodtryck.

FOTO: TV4

Annons