LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Magnus kritik mot TV4 – detaljen upprör: ”Det var bestämt”

06 dec, 2023 
ROBINSON 2023
I kvällens avsnitt blev det Magnus som fick lämna Robinson efter att ha ramlat ner först av alla från det klassiska momentet "Plankan".
Nu berättar han om besvikelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Är detta det värsta bråket i Robinsons historia?: ”Slog du precis mig?”Brand logo
Är detta det värsta bråket i Robinsons historia?: ”Slog du precis mig?”

Robinson 2023 är inne i finalveckan och nu återstår det att se vem som tar hem vinsten på en halv miljon kronor!

Men för att få stå i final måste man ju först klara veckans tävlingar. Hittills har Ylwa Lidén, 66, och Sara Mölldal, 28, fått lämna under finalvecken. I kvällens avsnitt var det Plankan som stod på agendan och dessvärre var det Magnus Kannerbro, 53, som åkte ut först.

– Jag hade ju näringsbrist, så det var ju jättesvårt för mig att stå på den där brädan. Sedan gungade det och så. Det var skitsvårt för mig, säger Magnus till Hänt.

Magnus om plankan – detaljen upprör: ”Man fick inte välja”

I Plankan kan det vara en fördel att få stå längst fram, eftersom man då inte ser om andra står och vinglar. Det betyder ju också att det är en nackdel att vara den som står längst bak.

Annons

Hur bestämdes ordningen?

– Inte en aning, det var bara bestämt att vi skulle stå på det sättet. Man fick inte välja, förklarar Magnus.

Tog du upp det med produktionen? Att det var orättvisa förutsättningar?

– Nej, nej, nej... Alltså de andra var bättre än mig, jag skulle aldrig säga någonting om att det var fusk eller liksom skylla ifrån mig på någon annan. Utan det var jag som inte var tillräckligt bra helt enkelt.

ROBINSON 2023

Under säsongens gång har Magnus kallats för "matpolis", men detta är inget smeknamn som han tycker stämmer på något sätt.

– Nej det var ju Karolina Tilander och Wilmer Tuoremaa som gjorde det smeknamnet. När vi väl fick lite ris tyckte de att vi ska kunna äta så vi blir riktigt mätta, bara bränna det liksom, säger han till Hänt.

Magnus ryter ifrån – efter anklagelserna om matpolis

Det hela började när gruppen plötsligt fick en påse ris – som de egentligen inte skulle ha.

Annons

– Alltså grejen var att produktionen gjorde fel, så de gav oss en stor påse ris en gång, innan det här hände. För det första skulle vi inte ha fått det riset och då trodde Karolina och Wilmer att vi får obegränsat med ris, säger Magnus och fortsätter:

– Men jag fattade ju att så är det ju inte. Jag trodde ju inte ens vi skulle få det här över huvudtaget, så jag tänkte att vi inte skulle få något mer alls efter det här. Så då får man ju hushålla med det då liksom så att det ska räcka så man inte står där i övermorgon och inte kan få i sig någonting på hela dagen.

Magnus tyckte inte att det var kul att kallas matpolis, eftersom han egentligen bara menade väl.

– Det var inga roliga dagar liksom. Men då var jag "matpolis" då eftersom jag ville ransonera de här portionerna. De ville bara vräka på och göra så mycket ris att de inte orkade äta upp det du vet. Så det var ju liksom ah...

FOTO: TV4

Annons