Tittarnas kritik efter Martin Järborg och Maria Forsbloms ord i Nyhetsmorgon

Martin Järborg och Maria Forsblom

I torsdagens program av Nyhetsmorgon kammade en lycklig triss-skrapare hem hela 1 miljon kronor.
Men efter händelsen sa programledaren något som har fått tittarna att reagera.
Nu rasar tv-tittarna efter uttalandet om vinsten.
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstil
Slå på ljud

Nyhetsmorgon är ett program som många startar upp sin dag med. I programmet bjuds tittarna in till intressanta och djupgående diskussioner med aktuella gäster och leds av flera folkkära programledare.

Nyhetsmorgon uppskattas som sagt av många, men efter torsdagens avsnitt rasar nu tittarna mot Maria Forsblom och Martin Järborg efter deras uttalande i tv.

Soraya Lavasani om partnerbytet i Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon har haft ett flertal programledare genom åren. Numera är det Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Soraya Lavasani, Martin Järborg, Maria Forsblom, Sofia Geite, Jenny Alversjö och Anders Pihlblad som leder tittarna genom morgonen.

Exklusivt
Så är Julia och Jespers relation idag efter Bachelorette

Vanligtvis brukar alla programledare ha samma partner vid sin sida i programmet, men den senaste tiden har det varit rörigt i Nyhetsmorgon – något som även tittarna har uppmärksammat.

Under en bild på Soraya och Steffo på Instagram var det nämligen en förvirrad tittare som kommenterade angående de plötsliga partnerbytena.

”Det byts partners hur som helst numera, ingen ordning på något”, skrev personen varpå Soraya svarade:

”Haha ja det är partnerbyte på hög nivå just nu.”

Även Anders och Jenny har kommenterat programledarnas byten i programmet. De berättade då att Nyhetsmorgon-gänget är som en familj och att de stöttar varandra när det behövs, så som när en kollega är sjuk eller behöver ta hand om sina sjuka barn eller liknande.

TV4-tittarnas ilska mot programledarna efter händelsen i Nyhetsmorgon

I torsdagens sändning av Nyhetsmorgon var det en minst sagt glad gäst vid namn Bengt som skrapade hem hela otroliga 1 miljon kronor i dagens trissvinst!

Men när Nyhetsmorgon delade med sig av inslaget på sin Instagram var det dock inte lika munter stämning bland kommentarerna.

En del tittare riktade nämligen kritik mot programledarna Maria och Martin efter att de frågat vinnaren om vilka han kommer dela sin vinst med.

”Tycker det är lite sjukt att programledarna sitter och frågar vilka man ska ge pengar till. Typ "ja, men nu får väl barnen en rejäl slant". Det är väl upp till den som vinner pengarna? Barnen kanske redan har jättemycket pengar så att den som vinner vill skänka till någon djurorganisation. Eller att man själv kanske levt i fattigdom och behöver säkra sin pension. Många får ju fortsätta slita för att man inte har råd att gå i pension”, skriver bland annat en person och fortsätter:

”Nej skärpning programledare!!! Lägg er inte i och ge inte vinnaren dåligt samvete för guds skull!!!”

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund bryter tystnaden om kärlekslyckan i familjen

LÄS OCKSÅ: Kritik mot TV4 efter Pejas vändning med Benita i Bonde söker fru

FOTO: Nyhetsmorgon/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN