TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Soraya Lavasanis svar om alla partnerbyten i Nyhetsmorgon

06 dec, 2021 
Soraya Lavasani och Anders Pihlblad
Nyhetsmorgon har denna vecka inte varit sig likt – något flera tittare har uppmärksammat.
Programledarparen har inte varit som de brukar och nu svarar programledaren Soraya Lavasani på varför.
”Partnerbyte”, skriver TV4-profilen.
Annons
Henrik Alsterdal om åldersskillnaden med Anders Pihlblad: ”Jag är ju en annan generation”Brand logo
Henrik Alsterdal om åldersskillnaden med Anders Pihlblad: ”Jag är ju en annan generation”

Nyhetsmorgon fortsätter att leverera år efter år. I programmen bjuds det på alltifrån träning och matlagning till personliga berättelser och allvarliga samtal. Sedan starten har programmet varit mycket omtyckt och flera olika programledare har tagit plats genom åren.

Du minns väl att Kristin Kaspersen, Jessica Almenäs och Suzanne Sjögren bara är några av alla de olika programledare som lett Nyhetsmorgon genom åren? Numera är programledarparen mer fasta, men den senaste veckan har vi sett flera olika partnerbyten och inget har riktigt varit som vanligt. Nu svarar programledaren Soraya Lavasani på frågan tittarna undrat över.

Soraya och Martin – en uppskattad duo i Nyhetsmorgon

Marin Järborg och Soraya Lavasani har lett Nyhetsmorgon tillsammans ett bra tag. Vanligtvis leder de programmet från måndagar till onsdagar. Duon har även blivit mycket uppskattade av tittare, vilket kanske inte är så konstigt när de båda bjuder upp till skratt väldigt ofta.

Annons

Senast under förra veckan fick Martin och Soraya en skrattattack, eller iallafall Soraya som tyckte det var extra roligt att prata om adventskalendrar.

Prylexperten Åsa Wallenrud var nämligen i studion och gick igenom olika typer av kalendrar då utbudet numera är så stort. Men det fanns en sak som gjorde att Soraya började skratta hejdlöst – nämligen pungvax som gömde sig under en lucka i en kalender som visades upp.

– Hur mycket hår har man på pungen?, frågade Soraya samtidigt som hon brast ut i skratt.

Soraya Lavasanis svar om partnerbytet i Nyhetsmorgon

Men den förra veckan i Nyhetsmorgon var lite rörig sett till programledarparen.

Martin Järborg och Soraya Lavasani inledde veckan som vanligt på måndagen. Men på tisdagen saknades plötsligt Soraya bredvid Martins sida och istället hade Jenny Alversjö tagit plats bredvid Järborg.

Under onsdagen trodde säkerligen många tittare att Soraya och Martin skulle leda programmet som vanligt, men så blev det inte. Istället tog Anders Pihlblad plats bredvid Jenny Alversjös sida och de två ledde onsdagens program tillsammans.

Annons

Under torsdagen fick vi åter se Soraya igen, denna gång tillsammans med Steffo Törnquist. Under torsdagar och fredagar brukar vanligtvis Steffo leda programmet med Jenny Strömstedt. Och det var här en tittare undrade hur det ligger till med programledarparen egentligen.

På Soraya Lavasanis Instagram uppmärksammades parbytet.

”Det byts partners hur som helst numera, ingen ordning på något”, skriver en tittare varpå Soraya svarar tillbaka:

”Haha ja det är partnerbyte på hög nivå just nu.”

Under fredagen var Soraya tillbaka igen, men denna gång med Anders Pihlblad. Det verkar minst sagt ha varit underhållande men samtidigt rörigt för tittarna, vi får se hur det blir den här veckan!

FOTO: TV4

Annons