Därför togs Pernilla Wahlgrens bild bort från Instagram

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är väldigt aktiv på Instagram och hon delar gärna med sig av allt mellan himmel och jord. Men plötsligt togs hennes bild bort – något hon tycker är helt sjukt.

Pernilla Wahlgren, 53, är en av Sveriges mest folkkära personligheter. Eftersom att hon ständigt är aktuell i diverse olika program så är det inte konstigt att folk bryr sig om henne.

Den senaste tiden har svenska folket varit otroligt glada för hennes skull och de har verkligen visat stort engagemang. Det handlar ju såklart om att Pernilla funnit kärleken i Christian Bauer, 55, och hon verkar riktigt kär. I ett inlägg på Instagram tackade hon sina fans för det enorma stödet.

”Kan inte HANTERA all KÄRLEK!!!!! Vill verkligen att ni ska förstå att jag är så GENUINT tacksam & glad för alla era fina ord!Kan inte tacka er nog!!! Världens bästa följare! Världens bästa vänner! Världens bästa kollegor!Världens bästa familj! Världens bästa barn! Världens bästa C! Får man verkligen vara så här lycklig?! Nyp mig i armen någon! HÅRT!!!”, skrev Pernilla då.

Christian och Pernilla går olika vägar på Instagram

Till skillnad från Christian, som har ett privat Instagram-konto med drygt 500 följare, så är Pernillas betydligt större. Där har hon nämligen över 665 000 följare och hon delar gärna med sig av det mesta som händer i hennes liv. Därav deras olika vägval på Instagram.

Nyligen hände dock något väldigt oväntat – Instagram raderade en av Pernillas bilder på grund av olämpligt material. Bilden visade hur Pernilla som litet barn var i färd med att bada en vacker sommardag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I podden Wahlgren & Wistam som Pernilla driver med bästa vännen Sofia Wistam, 55, berättar Pernilla Wahlgren mer om det märkliga med att bilden plötsligt togs bort från bildtjänsten.

– Jag var typ tre år gammal kanske? Jag har fått massa bilder av min mamma. Jag älskade ju att posa, göra miner och vara rolig när jag var liten. Så jag står i bikinitrosor och är tre år. Nej men då får jag ett meddelande från Instagram att mitt inlägg har tagits bort?, säger Pernilla.

WOW! Axel Pilebys ovanliga namnval till dottern

Pernillas ord om händelsen: "Sjukt"

Pernilla förklarar vidare att hon inte kunde förstå hur bilden kunde tas bort.

– Någon har då anmält det som stötande och det är ju SJUKT. Jag skulle aldrig lägga upp en nakenbild på mig själv när jag var liten. Men herregud en treåring behöver ju inte bikinitopp för att man är flicka. Och det var inget utmanande med dom bilderna.

Pernilla berättar att hon är väldigt noga med att inte lägga upp bilder som ska kunna tolkas som stötande.

– Det är tragiskt att man inte kan visa ett litet barn som sitter och badar i badkläder. Jag förstår verkligen inte!, säger Pernilla upprört i podden och får medhåll från Sofia Wistam.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens starka ord till Carola Häggkvist efter hårda piken

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos ärliga ord om Christian Bauer efter första mötet

FOTO: TV4, Discovery+