Därför mörkas Susanne Bostrands förflutna i Bonde söker fru

Därför mörkas Susanne Bostrands förflutna i Bonde söker fru
Ensam mamma söker-profilen Susanne Bostrand är en av tjejerna som söker efter kärleken i årets Bonde söker fru.
Men att hon varit med i tv innan var inget hon skrev om i sitt brev – nu berättar hon varför för Hänt.
Annons

Om du känner igen Susanne Bostrand, 37, i Bonde söker fru är det nog för att du tidigare sett henne i Ensam mamma söker 2014.

Att hon valde att söka in till ett nytt dejtingprogram för att träffa bonden Jimmy, 37, har inget med själva tv-världen att göra säger Susanne Bostrand till Hänt, utan snarare att hon fortfarande är lika kärlekskrank.

Annons
Annons

– Det handlar inte om själva tv-grejen utan att det är så sorgligt att jag fortfarande är singel efter Ensam mamma söker. Mitt fokus har inte legat på att dejta under åren som gått. Men nu när Jimmy dök upp i rutan var det självklart för mig att jag skulle skriva, så det är den enkla anledningen.

Vad föll du för hos Jimmy?

– Det var hela hans personlighet. Vi har även många liknande intressen. Han är en driven man med ett stort natur- och friluftsintresse. Sen har båda barn, i samma ålder. Han ser även bra ut för ögat, förklarar hon för Hänt.

Annons

Susanne Bostrand förklarar att hon aldrig skulle vilja vara med i ett program för att bli känd.

– Så att det var tv igen tänkte jag inte på så. Men tv-biten skrämmer mig ju inte i alla fall eftersom jag har gjort det innan.

Därför mörkade Susanne Bostrand sin medverkan i EMS

På frågan om hon nämnde i sin ansökan att hon varit med i Ensam mamma söker berättar Susanne Bostrand att hon valde att inte göra det.

– Jag nämnde absolut inget i min ansökan eller i mitt brev till honom att jag varit med i Ensam mamma söker, det ville jag inte skulle hamna i fokus. Men sen blev det väl så att produktionen hade koll på det ändå. När jag väl kom dit sa de att ”det är vårt jobb att reka”. Men det är ju Jimmy som valt mina brev, de kan inte produktionen påverka. Bönderna väljer ju sina brev i brevhögen.

Kändes det bäst att inte nämna att du varit med i tv innan?

– Ja, så kändes det först. Man kan ju vara lite rädd för bli stämplad som är en sådan tv-person som hoppar mellan olika såpor. Då vet man inte riktigt om personen är med för att vara med i tv eller om den är där för det programmet verkligen går ut på. Men jag struntar i det för jag vet ju varför jag var där och de i min omgivning vet det med.

Kommer det att komma fram i programmet att du varit med i Ensam mamma söker? 

– Inte i programmet, de undviker att nämna det. Men sen vet de ju att det kommer att komma fram. De kommer ju fram bara man går in på min Instagram, men vi pratar inget om i det i programmet .

”I en sårbar situation”

Susannes medverkan i Ensam mamma söker ledde inte till någon längre romans – hon och Mattias Jonsson höll bara i ett halvår efter programmets slut. På frågan om hon inte är rädd för att samma sak ska hända igen berättar Susanne Bostrand att hon inte gett upp hoppet om att hitta den rätta.

– Jo, det är klart man är lite rädd för det, men sen är de även en omvänd situation för mig i Bonde söker fru. I Ensam mamma söker skulle jag plocka killar och göra val. Nu är jag i en sårbar situation när jag är av de sökande. Men jag ger inte upp hoppet om kärleken, jag vill ju träffa en livspartner och då får de vara värt de helt enkelt. De kommer alltid något gott med allt också. Jag är en spontan person så jag tänkte varför inte, säger hon.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…