Därför lever Åsa och Emilio Ingrosso på olika håll – sanningen om pausen

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso

Foto: TT

Åsa Ingrosso blev stoppad från att resa tillbaka till hemmet i Spanien.
Nu visar sig Emilio ha begett sig iväg ändå och lämnat hustrun i Sverige.
”Jag går sönder”, skriver Åsa på Instagram.

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso gifte sig år 2015. Sedan dess har de levt ett gemensamt liv i Palma på Mallorca. Tillsammans driver paret flertal restauranger så förutom att vara man och fru, är de dessutom affärspartners.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Åsa stoppas från hemmet efter upptäckten

Då paret bor i Spanien blir det en hel del tid ifrån familjen i Sverige. Emilio är pappa till barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso som han har från en tidigare relation med Pernilla Wahlgren. Men under hösten har det varit annorlunda då Åsa och Emilio befunnit sig i Sverige för att öppna sin nya restaurang. Det har på så sätt blivit extra mycket tid med barnen.

Efter att slagit upp dörrarna på det nya stället blev det dags för Åsa och Emilio att bege sig hemåt mot Mallorca. Men i början av januari delade Åsa med sig av ett sorgbesked – hon stoppades då ifrån att återvända till sitt hem. Anledningen var att hon testats positivt på pcr-testet som man behöver för att kunna flyga. För att kunna resa i världen måste man nämligen kunna visa upp ett negativt pcr-test inom 48 timmar innan avfärd, men då hon insjuknade i corona för två månader sedan visar det sig nu att viruset fortfarande finns kvar.

”Är så ledsen och besviken att jag gråter. Mitt pcr resetest var positivt. Små små partiklar efter min corona jag hade för två månader sen ligger kvar i kroppen. Det är inte smittsamt, går inte ens att hitta med ett vanligt pcr-test. Detta kan sitta kvar i upp till ett halvår!!”, skrev Åsa på Instagram story.

LÄS MER: Åsa Ingrossos starka ord om okända sonen Anton

Emilios beslut splittrar paret

Nu visar det sig däremot att Emilio gav sig tillbaka till Mallorca utan Åsa. Trots att hustrun blev strandsatt i Sverige flög Emilio hem, där han nu även befinner sig.

I en Instagram story som Åsa delat syns en konversation mellan henne och Emilio. Maken berättar då att parets altan är kaos och att deras parasoller flugit ut på vägen, efter blåst.

Att Åsa Ingrosso saknar sitt hem i värmen står inga tvivel om, det berättar hon i ett nytt inlägg på Instagram. I samma veva avslöjar hon även att testet ska varit fel och att hon nu får åka hem – men hur hon gör återstår att se.

”Jag får 1000 frågor om när jag får åka hem till Mallorca och om jag inte saknar solen? Eh.. jooo.. så jag går sönder. Saknar mitt hem, min säng, luften, färgerna, vännerna. Allt. Å jag får åka hem när jag vill. Jag var alltså sjuk i november och det var fel på testet. MEN som jag förklarat tidigare, Mallorca är nästan helt nedstängt och Emilio som är där nu och fixar med allt praktiskt längtar istället hem till Sthlm. Så Mallorca får vänta lite. Jag har faktiskt en biljett på lördag men om restriktionerna förlängs har jag det bättre i Sverige. Så jag fortsätter att längta och resa i skallen istället.”

LÄS OCKSÅ: Niklas Strömstedts nya ord till Efva Attling – 26 år efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Väder-Anki försvann helt från rampljuset – så lever hon idag