Därför lämnar Ciara Zelmerlöw England bara månader innan förlossningen

Måns Zelmerlöw, Ciara Zelmerlöw

Måns och Ciara Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn.
Nu väljer paret att lämna England, där de bor till vardags.
Läs här för att veta varför!
0:36

Efter reklamen: Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

(0:36)

Slå på ljud

Måns och Ciara Zelmerlöw har varit ett par i många år. 2019 tog de det stora steget att bli äkta makar och lever nu ett liv tillsammans i Ciaras hemland, England.

Tillsammans har de sonen Albert, och från en tidigare relation har även Ciara sonen Archie. Men nu väntar de sitt andra gemensamma barn ihop. Det var nämligen i slutet av mars tidigare i år som makarna avslöjade den stora nyheten.

”De senaste åren har varit fyllda med mycket men också sorg när livet inte blivit som vi har velat ha det. Dags att få upp hoppet igen. Håller tummarna!”, skrev Måns då.

Ciara om stora oron – efter gravidbeskedet

Resan hit har nämligen varit allt annan än enkel. Makarna har försökt få barn under en längre tid och har på vägen drabbats av flera missfall.

Robin Bengtssons resa med Idol-profilen – nya bilderna avslöjar lyckan

”Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev Ciara efter ett av de tuffa beskeden.

På sin Instagram har hon varit öppen med sin resa, och delat med sig av den stora sorgen, i hopp om att hjälpa andra som befinner sig i samma situation.

Men med det tunga bagaget har det också varit svårare att inte oroa sig denna gång. På Instagram har hon berättat om den stora oron hon känt efter pluset på stickan.

”Graviditet efter ett antal missfall är skrämmande. Jag vet en hel del av människor som varit i samma sits och som frågat oss hur vi kommit dit vi är idag. Jag ska dela vår upplevelse inom snart framtid. Just nu tar jag bara varje dag som den kommer och jag är tacksam för varje minut.”

Därför lämnar Ciara Zelmerlöw England bara månader innan förlossningen

Men det är mycket som händer i makarnas liv. Nyligen fyllde Ciara bland annat och år, och vem överraskade henne om inte Måns?

”Han är så bra. Mötte min man på Heathrow för lite alkoholfritt bubbel och en överraskningsresa till Mallorca”, berättar Ciara på Instagram.

Där visar hon nu upp bilder från den lyxiga överraskningen. Ser riktigt härligt ut!

SENASTE NYTT!