Därför ville Simon Lindström inte ha sex med tjejerna i Bachelor 2021

Simon och Matilda i Bachelor 2021

I finalveckan i Bachelor 2021 hade Simon Lindström två tjejer kvar – Matilda Borgström och Elvira Svensson.
För att göra beslutet lättare fick Simon en varsin övernattningsdejt med dem, men vad hände egentligen när kamerorna hade slocknat?
I podcasten Bathinas skilda möten berättar ungkarlen sanningen!
503 Service Unavailable

Bachelor 2021 är över och det blev en rejält händelserik säsong. Till skillnad från förra årets upplaga visste tittarna redan på förhand att vi skulle få följa två killar, Simon Lindström, 30, och Sebastian Martinsson, 28.

Både Simon och Sebastians äventyr blev en riktigt fartfylld och känsloladdad historia. Under säsongens gång fick de dejta ett tiotal kvinnor – tills det blev dags att fatta det sista beslutet. Vilka tjejer fick då killarnas sista rosor? Simon valde att ge sin till Elvira Svensson, 23, och Sebastian i sin tur valde Ida Nordfors, 24.

Så gick det sen för deltagarna i Bachelor 2021 – mer kärlek och bråk

Elvira Svensson och Matilda Borgströms sista dejter i Bachelor

Innan det blev dags att fatta det sista beslutet fick deltagarna åka iväg på en övernattningsdejt. Eftersom de tidigare endast fått tillbringa ett par timmar ihop, var detta ett stort steg i relationerna och hjälpte killarna fatta sina slutgiltiga beslut.

Vid det här tillfället hade Simon två tjejer kvar, Elvira och Matilda Borgström, 25. Båda tjejerna verkade väldigt nöjda och glada när de vaknade upp bredvid Simon morgonen därpå.

– Det kändes väldigt rätt att få dela säng med Simon i natt, det var väldigt mysigt, sa Matilda efter dejten.

– Att gå och lägga sig med Simon och vakna upp med honom är helt fantastiskt. Natten har verkligen varit hur bra som helst, sa Matilda.

Därför hade Simon Lindström inte sex under dejterna

Men tittarna fick inte veta så mycket mer än så efter övernattningsdejterna, och kamerorna slocknade strax efter att paren ätit middag ihop. Så vad hände egentligen därefter?

I podcasten Bathinas skilda möten berättar Simon Lindström hur långt han egentligen gick med Matilda och Elvira.

– Låg du med några tjejer under produktionen?, undrar Bathina Philipson i podden, varpå Simon svarar:

– Nej.

Bathina blir då nyfiken och undrar hur det kommer sig att han inte gjorde det.

– Sen jag blev tillfrågad att vara med i Bachelor i början av året, då var det egentligen bara att dra upp gylfen och hålla det tätt, nu ska jag vara med i det här. Det handlar egentligen om att jag verkligen ska hitta någon.

”Det hade känts så jävla dumt”

Simon Lindström erkänner dock att det stundtals var svårt att hålla på det.

– Det är klar att tanken faller ner både en och två gånger, om att ha sex. Men jag sa det till båda att ”det känns fel att ligga, tänk om jag väljer den andra”. Det hade känts så jävla dumt.

Inför att Simon skulle sova med Elvira, respektive Matilda, berättade han hur han kände och förklarade att det inte skulle hända något mellan dem.

– Jag pratade med båda om det direkt och sa ”fan, vi ska inte ha sex”. Det var någonting vi kom överens om tillsammans, säger Simon Lindström i Bathina Philipsons podcast.

LÄS OCKSÅ: Elvira Svenssons kritik mot TV4 efter inspelningen av Bachelor

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Shilera Sulhav i sista avsnittet av Bachelor 2021

FOTO: TV4 play

SENASTE NYTT!