Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför kom inte Gunde Svan till Let's dance final-genrep: "Han var riktigt irriterad"

30 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Gunde Svan dök inte upp på repetitionerna inför finalen av Let's dance. Ett misstag av produktionsbolaget skapade därför panik bakom kulisserna.
Annons

Det är finalvecka i Let’s dance och alla deltagare från årets säsongen är återigen på plats i TV4:s replokaler. Under onsdagens repetitioner var det fullt både på och utanför scenen där kändisarna och deras dansare pratade, skrattade och övade in danssteg inför finalen på fredag.

Alla var där – förutom Gunde Svan, 56. Förra veckan snubblade han på målsnöret och åkte ut i semifinalen, men då alla tävlande återvänder i finalveckan för ett mindre dansnummer kommer skidlegendaren att behöva öva på sina danssteg även denna vecka.

Några minuter innan det var dags för alla att samlas och öva på det stora gemensamma numret saknades han fortfarande. Trots frågor från både de tävlande och press kunde inte produktionsbolaget svara på var Gunde var. Ingen visste helt enkelt. Bak i kulisserna tisslades och tasslades det om ett eventuellt missförstånd, en skada eller möjligtvis en försovning.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Till slut kunde man inte vänta på Gunde längre och repetitionerna fick starta utan honom. Hans danspartner Jeanette höll upp händerna i luften och låtsades ha någon att dansa med för att det skulle bli så likt fredagens livesändning som möjligt. Efter några telefonsamtal lyckades man till slut få tag på Gunde.

– Han var riktigt irriterad, uppger en källa i produktionen.

Han hade nämligen fått tillstånd att stanna kvar i Dalarna och hos familjen och ska ha informerat ansvariga i produktionsbolaget. Ett misstag gjorde att den informationen aldrig kom fram till de som var på plats under onsdagens repetitioner. Amanda Hjärtmyr är pressansvarig på TV4 och bekräftar att Gunde var hemma med familjen.

– Han är hemma nu, men kommer att komma tillbaks på fredag, säger hon och fortsätter:

– Han behövde åka hem förra veckan och det blev för mycket att åka fram och tillbaka på så få dagar. Sen är det inte nödvändigt för honom att vara här idag så därför behövde han inte åka tillbaka för bara det här repet.

Finalen av Let’s dance sänds på fredag klockan 20.00 på TV4.

Foto: Tv4, IBL

Annons