LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför hoppade Mirka Norrström av utbildningen – verkliga orsaken

22 aug, 2023 
Johanna Talamo
Mirka Norrström
Mirka Norrström blev känd för det svenska folket efter sin medverkan i TV4:s Familjen annorlunda.
Därefter har hon varit aktiv på sociala medier och Onlyfans.
Nu berättar hon om anledningen bakom avhoppet från utbildningen.
– Allt blev bara för mycket, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrströms sorg – bryter tystnaden om ekonomiska krisen: ”Riktigt illa”Brand logo
Mirka Norrströms sorg – bryter tystnaden om ekonomiska krisen: ”Riktigt illa”

Mirka Norrström, 51 är trettonbarnsmamman som blev känd efter sin medverkan i Familjen Annorlunda. Programmet var minst sagt en tittarsuccé och i flera säsonger kunde tittarna följa med de stora familjerna hanterade livet och vardagssysslorna.

I programmet fick vi bekanta oss med Mirka och Peter Norrström samt deras tretton gemensamma barn. Efter programmet valde Mirka och Peter att gå skilda vägar, Mirka blev då ensamstående med de 13 barnen.

Mirka Norrström om livet efter Familjen annorlunda

Efter Mirkas medverkan i Familjen annorlunda och uppbrottet från Peter har hon öppet delat med sig om sitt tuffa ekonomiska läge och sin utmattning. Idag uppdaterar hon sina sociala medier frekvent och där tjänar hon en del pengar.

Annons

Tidigare har Mirka berättat för Hänt att hon har två separata Instagram-konton och ett konto på plattformen Onlyfans som också bidrar till inkomster.

Jag vill behålla mitt officiella konto mer familjärt då vissa stör sig på en del bilder jag lägger ut. Dessa konton kommer att visa en mer ”vuxen” sida av mig utan att bli för porrig så att säga. Sådär lite lagom sexigt”, skrev Mirka då, i ett meddelande till Hänt.

Efter att ha medverkat i Efter fem berättade Mika mer om bakgrunden till att ha börjat publicera vuxet innehåll på Onlyfans.

– Efter min skilsmässa började jag ett sexuellt sökande. När man levt i äktenskap i 23 år så har jag försökt hitta mig själv och min egen sexualitet, sade hon i programmet.

Hon fortsatte med att förklara att hon har gränser gällande vad hon väljer att lägga ut men att de successivt förändrats sedan hon börjat sysselsättningen.

– När jag började visste jag inte riktigt hur långt jag kunde gå. Jag började med sexiga underkläder men nu har jag ju gått lite längre än så, sade hon och fortsatte:

Annons

– Men det är klart att jag har en gräns också. Jag skulle aldrig lägga ut om jag har sex med någon eller så.

Mirka Norrström om anledning bakom avhoppet från utbildningen

Mirka har varit aktiv på sina sociala medier en längre tid och har där öppet delat med sig om kampen med sitt mående. Tidigare i år var hon dock frånvarande från sin Instagram – något som hennes följare påpekade. Därefter valde Mirka att förklara vad som hänt.

I ett inlägg på Instagram berättade hon att måendet hade varit på botten ett tag och att hon ”flytt” till andra sidor.

”Jag har inte glömt bort er och rymt till andra sidor. Livet runt mig och mitt mående har varit på botten ett tag nu”, skrev hon då.

Nyligen höll Mirka en live-sändning på Instagram, där hennes följare kunde ställa sina frågor till trettonbarnsmamman.

Annons

En av frågorna handlade om vad hennes barn tycker om att hon finns på tjänsten Onlyfans men följarna undrade även varför Mirka valt att hoppa av sina studier till undersköterska som hon tidigare berättat att hon påbörjat.

Mirka svarar då att orsaken bakom avhoppet delvis handlade om att hon inte hade möjlighet att få ut mer studiemedel av CSN men hon uttrycker även att det hade med hennes mående att göra.

– Jag hoppade av utbildningen för att jag fick inte mer CSN samt massa strul med måendet och livet, allt blev bara för mycket, säger Mirka Norrström i sin Instagram-live.

FOTO: Instagram/HÄNT TV

Annons