TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mirka Norrströms dystra besked – sanningen bakom försvinnandet

20 mar, 2023 
Simon Lundh
Mirka Norrström
Trettonbarnsmamman Mirka Norrström fick en stor följarskara efter Familjen annorlunda.
Men den senaste tiden har Mirka inte uppdaterat med lives på Instagram.
Nu berättar hon anledningen bakom.
Annons
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Mirka Norrström, 50, slog igenom för den svenska publiken i TV4:s program Familjen Annorlunda med sin dåvarande make Peter Norrström, 50. Sedan dess har hon hunnit bli trettonbarnsmor och gått skilda vägar med sin ex-man. När det skedde beskrev hon sina känslor på Instagram för sina följare.

– Det var inte så att jag från ena dagen till en annan slutade älska. Det dog ut bit för bit under en lång lång period. Det svåraste är att erkänna för sig själv att kärleken var död och att man levde i en bubbla som inte alls var en bra bubbla. Det var nog det hårdaste, förklarade Mirka Norrström om uppbrottet.

Följarnas sorg över Mirka Nordströms frånvaro på Instagram

Instagram är en plattform Mirka använder sig av frekvent, där hon beskriver och visar upp bilder på hennes liv för följarna att ta del av.

Under senaste inläggen på hennes konto har många följare utryckt sin saknad till den den förre detta Familjen Annorlunda-deltagaren. Mirka brukar av och till sända live från sin Instagram där hon pratar och svarar på frågor. Nu har hennes följare uttryckt att dem saknar dessa inläggen av trettonbarnsmamman.

Annons

”Länge sen du hade live”, skriver en följare.

”Saknar dina live ” skriver en följare på ett annat inlägg.

”live?”, skriver en annan person på samma inlägg.

”vill ha live” skriver en fjärde följare till kontot.

Mirka Norrström om frånvaron – beskedet om måendet

Mirka väljer nu att förklara för sina följare vad som hänt. I ett inlägg på Instagram berättar influencern att måendet har varit på botten ett tag och att hon ”flytt” till andra sidor.

”Jag har inte glömt bort er och rymt till andra sidor. Livet runt mig och mitt mående har varit på botten ett tag nu. Som om inte allt sånt hade varit nog så har vi fått ett fuktskadat badrum som ska rivas på måndag. Just nu tänker jag sällan på att det blir bättre så småningom utan allt oftare kommer undran: Vad kommer härefter?”, skriver Mirka Norrström.

Hänt har sökt Mirka Norrström utan gensvar.

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons